Στο πλαίσιο των δηλώσεων του Νεκτάριου Αλεξάνδρου μετά το τέλος του αγώνα με την Αγία Νάπα, ο Μούσα Αλ Τάμαρι μπούκαρε στο πλάνο της CytaVision αγκαλιάζοντας τον αρχηγό της ομάδας.
Ο Αλεξάνδρου, ο οποίος αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ, μετά την αποχώρηση του Ιορδανού σημείωσε ότι προσπαθούσε να βοηθήσει και αυτά τα νεαρά παιδιά.
Μάλιστα, το πήρα ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας ότι ο Μούσα Αλ Τάμαρι του εκμυστηρεύτηκε ότι στην αρχή της θητείας του ήθελε να παρατήσει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ και να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ο λόγος ότι δυσκολευόταν να εγκλιματιστεί λόγω και της γλώσσας.
«Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Έρχονται κάποια παιδιά στην ομάδα με τόσο μεγάλο ταλέντο και χρειάζονται στήριξη. Χρειάζονται ανθρώπους να μπορούν να τους πουν μια καλή κουβέντα. Ο Μούσα λόγω συνθηκών, γλώσσας, κουλτούρας, στην αρχή δυσκολευόταν πολύ και μου είχε εκμυστηρευτεί ότι σκεφτόταν πολύ να παρατήσει το συμβόλαιο και να πάει πίσω στην Ιορδανία».
Διαβάστε επίσης


