cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Θυμήθηκε τα δικά του κατορθώματα στο ΓΣΠ: «Γλυκό να κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ»

Η άλωση του σταδίου της πρωτεύουσας το 2000 και η πανηγυρική άφιξη του λεωφορείου στην Πάφο το 2019!Η άλωση του σταδίου της πρωτεύουσας το 2000 και η πανηγυρική άφιξη του λεωφορείου στην Πάφο το 2019!
Μετά τη μεγάλη νίκη (2-1) της Πάφος F.C επί του ΑΠΟΕΛ, ένας παλιός γνώριμος της παφιακής ομάδας έστειλε μήνυμα χαράς για την επιτυχία.

Πρόκειται για τον Τζόελ Λουπάχλα, ο οποίος έγραψε στο μήνυμα του: «Πολύ καλά τα πήγε η ομάδα. Πάντα είναι γλυκό να κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ. Μπράβο στον κόουτς και στους παίκτες. Δεν ξεχνάω τους απίστευτους οπαδούς μας. Όλε όλε Πάφoς».

O ίδιος είχε πρωτοστατήσει σε μία νίκη κατά των γαλαζοκιτρίνων στην έναρξη της τετραετούς θητείας (2000-2004) του στην Πάφο. Στην πρεμιέρα της σεζόν 2000-01 (17/09/00) με δικό του τέρμα η παφιακή ομάδα έκανε δεξί στο νέο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τον ΑΠΟΕΛ να ξεκινήσει με ήττα.

Στο μεταξύ, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα οι οπαδοί της Πάφος F.C υποδέχτηκαν το λεωφορείο με συνθήματα και χειροκροτήματα όταν έφθασε στην πόλη.
 
 
Διαβάστε επίσης
;