Στα τυφλά οι έρευνες για την βομβιστική επίθεση στον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει τεθεί το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης στη Λεμεσό, το οποίο έγινε τα ξημερώματα στόχος βομβιστών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στόχος βομβιστών τα γραφεία του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης στη Λεμεσό

Οι ανακριτές της υπόθεση αξιολογούν το κλειστό κύκλωμα το οποίο καταγράφει τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, ενισχυμένο με βενζίνη, και αφού τον πυροδότησε τράπηκε σε φυγή πεζός.
 
Της έκρηξης ακολούθησε πυρκαγιά, η οποία ωστόσο δεν επεκτάθηκε, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο των γραφείων.
 
Στο μεταξύ πάνω από το κτήριο του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης στεγάζεται ασφαλιστική εταιρεία και ως εκ τούτου θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο να ήταν η εν λόγω εταιρεία ο στόχος.
 
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, επί του παρόντος όλα τα ενδεχόμενα, ενώ άρχισε η λήψη καταθέσεων και να αξιολογούνται διάφορες πληροφορίες.
 
Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται στο σκοτάδι και δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση.
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του
«Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν»