Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στην Ανόρθωση μετά την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια, αφού η ονοματολογία για πιθανούς στόχους βρίσκεται στο απόγειό της, λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.
Ήδη, το όνομα του Εμίλ Μπεργκστρομ που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανσεραϊκό, στη θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι το πρώτο που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ την Κυρία ενδιαφέρει και ο επιθετικός του Απόλλωνα, Ντιόν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Σωφρόνη Αυγουστή.
Στην ακίδα του Κετσπάγια είναι επίσης και οι Ρομάν Μπέζους και Αμρ Ουάρντα, με τον πρώτο να είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό από τη θητεία του στην Ομόνοια, ενώ ο δεύτερος συνεργάστηκε ξανά με τον Γεωργιανό προπονητή στην Ανόρθωση.
Το τελευταίο χρονικά όνομα που εμπλέκεται στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης, είναι ο Μουσταφά Ναμ, που αγωνιζόταν στην Πάφο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: