cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Καρολίνα Πελενδρίτου για το περιστατικό με τον οδηγό ταξί: Μου ζήτησε συγγνώμη και έκανε κανονικά τη διαδρομή

«Μου ζήτησε συγγνώμη» αποκάλυψε η παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου, για το περιστατικό με τον οδηγό ταξί που δεν δέχτηκε αρχικά την επιβίβασή της μαζί με τον σκύλο-οδηγό της. 

Όπως δηλώνει, «είναι σημαντικό να μη χρειαζόμαστε πάντα να μπαίνουμε στη διαδικασία να αποδείξουμε τα αυτονόητα», ενώ σημειώνει ότι τελικά ο οδηγός της ζήτησε συγγνώμη.

«Δεν αισθάνθηκα ευχάριστα με την αντίδραση του οδηγού. Αντιμετωπίζω αρκετά τέτοια γεγονότα και όχι μόνο σε θέματα μεταφορών. Είναι ένα ευρύτερο πρόβλημα της κοινωνίας που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τα άτομα με αναπηρία, να μπορούμε να μπαίνουμε στη θέση του άλλου και να μην είμαστε αδιάφοροι, γιατί νομίζουμε ότι δεν μας αφορά το πρόβλημα του διπλανού μας», είπε η Καρολίνα Πελενδρίτου στον Alpha.

Ο οδηγός «μού ζήτησε συγγνώμη και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα, γιατί πολλές φορές μπορεί να κάνουμε λάθος και να επιμένουμε. Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, έκανε κανονικά τη διαδρομή και αυτό είναι σημαντικό».

«Η Liberty είναι προέκταση του εαυτού μου. Ο σκύλος-οδηγός δίνει στον άνθρωπο-χειριστή ελευθερία και ασφάλεια και αυτό το δέσιμο που έχουμε αποκτήσει είναι μια σχέση ζωής που με βοηθάει γενικότερα στην ψυχοσύνθεσή μου», καταλήγει.

Πηγή: Iefimerida  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταδικάζει το περιστατικό με οδηγό ταξί και την Καρολίνα Πελενδρίτου η ΚΕΠΕ-«Η άρνηση του προσβάλλει το ανθρώπινο είδος»

;