Με γκολ του Νατέλ στο φινάλε, η ΑΕΛ πήρε τον βαθμό στον αγώνα με τον Εθνικό, σε αγώνα που διεξήχθη στο Άλφαμεγα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Άχνας προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Μπρένο στο 15′ και Λομοτέι στο 54', ενώ κρατούσε μέχρι το τέλος στα χέρια της, τη νίκη και το τρίποντο.
Η ομάδα της Λεμεσού μείωσε στο σκορ με τον Σινγκ στο 79′, ενώ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νατέλ σκόραρε και χάρισε τον βαθμό στην ΑΕΛ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΑΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Κυριάκου, Φραντζής, Κέλερ, Στεβάνοβιτς (34′ Ζντραφσκόσκι), Φιλιώτης (46′ Γουίλερ), Κονσεϊσάο, Γκλάβτσιτς, Σόκε (68′ Μιλοσάβλιεβιτς), Φορεστιέρι (46΄Νατέλ), Σινγκ, Φεριέρ.
Εθνικός (Ούγκο Μαρτίνς): Τούμπας, Ψάλτης, Λομοτέι, Μασάντο, Αγγελόπουλος, Μάια, Κονφέ, Οφόρι, Μπρένο, Γκονσάλες (46′ Παπαγεωργίου), Αντερέγκεν