Η Σάντος αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο Μινέιρο, αυτή την Κυριακή (14), για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Εκτός όμως από το αποτέλεσμα, ο τερματοφύλακας του Φις, Γκαμπριέλ Μπραζάο, έφυγε από το ασθενοφόρο από το γήπεδο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χουλκ έκανε δεκτή την μπάλα στην περιοχή και γέμισε προς το ύψος του πέναλτι. Ο Ιγκόρ Γκόμες και ο Μπραζάο της Σάντος, συγκρούστηκαν με την μπάλα, και ο τερματοφύλακας υπέστη το μεγαλύτερο πλήγμα, πέφτοντας στο έδαφος με ένα μεγάλο καρούμπαλο στο κεφάλι του.
IMAGENS FORTES! Dividida forte entre Brasão e Igor Gomes. O goleiro do Santos levou a pior, chegou a ficar desmaiado em campo e ficou com um galo na cabeça pic.twitter.com/BMUpz4cRe0
— ge (@geglobo) September 14, 2025
Συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά στο 24ο λεπτό ένιωσε ξανά ζάλη, λιποθύμησε και χρειάστηκε η παρέμβαση του ασθενοφόρου προκειμένου ο παίκτης να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.
O Gabriel Brazão caiu no chão por conta da batida na cabeça minutos atrás e a ambulância entrou em campo.
— DataFut (@DataFutebol) September 14, 2025
Inacreditável ele ter continuado em campo..
pic.twitter.com/q1Gy6FBEF8
Στη θέση του μπήκε ο Ντιόγενες. Πρόκειται για έναν νεαρό τερματοφύλακα της Ακαδημίας της Σάντος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος. Μέχρι στιγμής, η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.
Πηγή: atletiko