Αρνείται τις κατηγορίες για απλήρωτους παίκτες ο ΑΠΟΕΛ

Απάντηση στις κατηγορίες που εκφράστηκαν, μέσω social media, από γυναίκα καλαθοσφαιριστή του, δίνει με ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ.
 
Όπως υποστηρίζεται από το σωματείο της ομάδας της Λευκωσίας, όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι πλήρως τακτοποιημένοι μέχρι τις 30 Μαρτίου, διαψεύδοντας ουσιαστικά όσα υποστηρίζονται.
 
«Σε σχέση με δημοσιεύματα τα οποία φιλοξενούν τοποθετήσεις σε ΜΚΔ, λογαριασμού που φέρεται να ανήκει σε σύζυγο καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές μας είναι οικονομικά πλήρως τακτοποιημένοι μέχρι και τις 30/03 όπως προνοείται από τις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Για τις υπόλοιπες μέρες (μέχρι 10/04) που διήρκεσαν οι υποχρεώσεις τους, οι καλαθοσφαιριστές θα εξοφληθούν με βάση την μεταξύ μας σύμβαση μέχρι και τις 10/05» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 
Επιπλέον, διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι η εταιρεία δεν είναι συνεπής προς το σωματείο. « Όσο για τις αναφορές ότι η ποδοσφαιρική εταιρεία δεν είναι συνεπής προς το Σωματείο, ουδέν τούτου αναληθέστερο. Το ετήσιο ποσό άδειας διαχείρισης έχει εξοφληθεί πλήρως από πλευράς της εταιρείας ΑΠΟΕΛ» τονίζεται στην ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του
Απαντά σε Νεοφυτίδη ο ΑΠΟΕΛ-«Τους λαϊκισμούς πρόσεξε πως τους χρησιμοποιείς και άσε μας έξω»
Κλείνει στον Άρη ο Δώνης-Σε πρώτο πλάνο Γαλανόπουλος και Αθανασιάδης
Δίνει άμεση ρευστότητα στο ΑΠΟΕΛ η επενδυτική πρόταση από Βραζιλία-Τι αποφάσισε το Δ.Σ.της εταιρείας
Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Σάμιος
Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα