Καθησυχαστικός ο Ιτούδης μετά την επίθεση με πύραυλο στην πολυκατοικία του-«Είμαστε ασφαλείς»

Το Ιράν επιτέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Ισραήλ και χτύπησε στόχους στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τα ΜΜΕ της χώρας ανέφεραν μετά την επίθεση ότι χτυπήθηκε από πύραυλο η πολυκατοικία στην οποία μένει ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος είναι προπονητής στη Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Για καλή του τύχη όμως ο Έλληνας κόουτς και η οικογένειά του είναι αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Λίγες ώρες μετά την επίθεση και ενώ είχε δεχτεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους του μπάσκετ και όχι μόνο έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες με μήνυμά του στα social media.

«Ευχαριστώ όλους όσοι επικοινώνησαν και έδειξαν την ανησυχία τους. Είμαστε όλοι ασφαλείς και καλά» έγραψε ο Ιτούδης ο οποίος φέτος κατέκτησε το Euro Cup και την επόμενη χρονιά επιστρέφει στη Euroleague με την Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έγραψε ιστορία η Γέλενα Τοντόροβιτς, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φορταλέσα στα 31 της χρόνια
Η Ιονέσκου κέρδισε ξανά τον διαγωνισμό τριπόντων του WNBA
Συγκλονίζουν τα λόγια του Πολονάρα για τη λευχαιμία-«Άρχισα να σκέφτομαι "γιατί εγώ; Τι έχω κάνει λάθος;"»
Χάλκινη στα 100μ. στο ευρωπαϊκό Κ23 στο Μπέργκεν η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου
Απίστευτη η Βαλεντίνα Σάββα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 23-Χάλκινη στη Νορβηγία
Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες