Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Βόμβα με την παραίτηση της διοίκησης του μπασκετικού Απόλλωνα

  09/09/2019 18:47
Βόμβα με την παραίτηση της διοίκησης του μπασκετικού Απόλλωνα

Βόμβα με την παραίτηση της διοίκησης του μπασκετικού Απόλλωνα

  09/09/2019 18:47

Η διοίκηση του μπασκετικού Απόλλωνα παραιτείται άμεσα λόγω οικονομικών προβλημάτων, τα οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούν στο παρόν στάδιο.

Οι ιθύνοντες του τμήματος εκφράζουν το παράπονο τους για την στάση του σωματείου της λεμεσιανής ομάδας και για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν απο αυτό.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι,

Με το παρόν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φέρουμε σε γνώση σας ότι η Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ, μετά την σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου και τις θέσεις που εκεί λέκτηκαν, δεν μας αφήνει κανένα άλλο περιθώριο από την άμεση παραίτησή μας.

Θα παραμείνουμε στα καθήκοντα μας μέχρι την Δευτέρα 16/9/19, λόγω και του επικείμενου ταξιδιού της ομάδας σε τουρνουά προετοιμασίας στο εξωτερικό, αλλά με την άφιξή μας η εταιρεία θα παύσει να διαχειρίζεται την ανδρική καλαθόσφαιρα. Περαιτέρω, τόσο ο κ. Μιχαήλ όσο και ο κ. Ανδρονίκου από σήμερα θα απέχουν από τα καθήκοντα τους στο ΔΣ Σωματείου και αυτά θα παύσουν την πιο πάνω αναφερόμενη ημερομηνία.

Η όλη προσπάθεια μας, εκτός του ότι προφανώς δεν έχει εκτιμηθεί,  βρίσκει συνεχώς εμπόδιο την αδιαλλαξία του Σωματείου, ως αυτή εκφράζεται μέσω του επικεφαλής του. Το Σωματείο θέλει να διαιωνίζει την παρούσα κατάσταση (status quo) ενώ εμείς θέλουμε την ανάπτυξη και την καινοτομία. Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να υλοποιηθεί λόγω της διαφορετικής ατζέντας του Σωματείου.

Τα θέματα είναι πολλά τόσο σε σχέση με την οικονομική βοήθεια που λαμβάνουμε (ζητήσαμε περαιτέρω 10.000 ευρώ από τις 15.000 που λαμβάνουμε) όσο και η γενικότερη αντιμετώπιση της ανδρικής καλαθόσφαιρας από το σωματείο.

Πολλοί μας είπαν να βγούμε στα κανάλια και να πούμε τις θέσεις μας. Μονό με αυτό τον τρόπο, όταν δηλαδή, έχει πολιτικό κόστος η διοίκηση, τόσο του Σωματείου όσο και της Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ (συγκινονούντα δοχεία) θα λάμβαναν τις προειδοποιήσεις μας σοβαρά.

Τόσο το ήθος μας όσο και η αγάπη μας για τον Απόλλωνα δεν μας επιτρέπει να βγούμε στα κανάλια. Περιμέναμε από τους άλλους Απολλώνίστες να μας καταλάβουν από μόνοι τους. Όχι κατόπιν έμμεσων απειλών.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε κάθε καλό σε όλες τις ομάδες μας αλλά πιο πολύ στην ομάδα της καλαθόσφαιρας που τόσο πολύ το χρειάζεται.

Με τιμή,

Δημήτρης Μιχαήλ.

Πρόεδρος Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας