ΒΙΝΤΕΟ: Δύσκολη εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε η ΑΕΚ κερδίζοντας στο «Κίτιον» την ΑΕΛ με 84-77, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην ΟΠΑΠ Basket League. Για τους «γαλαζοκιτρίνους», αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχουν μετρούν και μία νίκη. Ως ο ACS MVP of the Game αναδείχθηκε ο Έσα Αχμάντ με 22 πόντους (2 ασίστ, 7 ριμπάουντ).

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω με 6-0 στην αρχή του αγώνα, μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου πήρε κεφάλι στο σκορ και μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με επτά πόντους διαφορά (24-17). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά αυξομειωνόταν, με τους Λαρνακείς τελικά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μεγαλώνοντας κατά ένα καλάθι τη διαφορά, που έφθασε τους εννέα πόντους (45-36).

Οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα και ανέβασαν τη διαφορά μέχρι και τους 14 πόντους, 02:41 πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όμως οι «γαλαζοκιτρίνοι» μείωσαν μέχρι το τέλος της περιόδου στους επτά την διαφορά (62-55). Το ίδιο σκηνικό κρατήθηκε και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, με το σκορ να κλείνει από εύστοχες βολές του Σιζόπουλου για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ πριν το τελικό σφύριγμα ο Χάρπερ έχασε δύο βολές και την ευκαιρία να μειώσει για την ΑΕΛ. Με την λήξη του αγώνα η ΑΕΚ επικράτησε με 84-77.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-17, 45-36, 62-55, 84-77

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος)

Σιζόπουλος 19 (3), Ντεβόν 21, Χάμιλτον 3 (1), Αχμάντ 22 , Ογκμπέιντε 5, Γεωργίου, Κουμής, Μαντοβάνης 4 (1), Μπράουν 10 (1).

ΕΚΑ ΑΕΛ (Δημήτρης Σαρίκας – Ηρακλής Πιττάκας)

Πιττάκας 10 (1), Χάρπερ 15, Ρέντικας 9 (1), Δημακόπουλος 15, Χέιμοντ 10, Γρίβας, Εύζωνας, Πασιαλής, Χάμιλτον 16 (3), Μπολσάκοφ 2

Δειτε Επισης

Η FIBA απολογήθηκε στον Ουεμπανιάμα για την ανάρτηση fake συνέντευξης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καβγάς και 12 αποβολές σε αγώνα
Δύο πρώην NBAερς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για οικονομική απάτη
«Θέλω να γίνω πρωταθλητής, δεν με νοιάζει το βραβείο του MVP»
Οδοστρωτήρας ο Γιάννης στο Λος Άντζελες, παρέσυρε τους Κλίπερς
Θωρηκτό Γιάννης Αντετοκούνμπο, ισοπέδωσε με 38αρα τους Λιμνάνθρωπους
Ακόμα 36 πόντοι για το απόλυτο ρεκόρ, ποια είναι τα επόμενα ματς Λεμπρόν
«Θηρίο» ο Γιάννης με triple double 35 πόντων κατάπιε τους Χιτ
BINTEO: Χαμός στη Μινεσότα με γροθιές και πέντε αποβολές στο Γουλβς-Μάτζικ
«Θα πάρω 50 τσίζμπεργκερ για την 50άρα στους Κλίπερς και όσα δεν φάω θα τα δώσω στον γιο μου»