Κατηγορείται για στημένα ο Νασιμέντο – «Πήρε 4.000 για να διευκολύνει τις επιθέσεις…»

Κατηγορούμενος για στημένους αγώνες είναι ο Μπρούνο Νασιμέντο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ομόνοια – συγκεκριμένα την περίοδο 2017-18.

Σύμφωνα με Μέσα της Πορτογαλίας, ο Μπρούνο Νασιμέντο είναι ύποπτος για δωροδοκία σε αγώνα της ομάδας, Φεϊρένσε, απέναντι στην Σπόρτινγκ που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας κατονομάστηκε από τον Παουλο Σίλβα, έναν από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση με τις κατηγορίες περί διαφθοράς.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Πάουλο Σίλβα, ο Νασιμέντο πήρε 4.000 ευρώ για να διευκολύνει τις επιθέσεις της Σπόρτινγκ.

Η Φεϊρένσε σε ανακοίνωσή της απορρίπτει όλες τις κατηγορίες: «Η Φεϊρένσε χαρακτηρίζεται για την ακεραιότητα που πάντα την διέπει για πάνω από 100 χρόνια, και είναι μια ομάδα αναφοράς σε εθνικό επίπεδο που απορρίπτει σε οποιαδήποτε ενέργεια που υπονομεύει το αθλητικό πνεύμα».

Για τα όσα τον κατηγορούν αντέδρασε και ο Μπρούνο Νασιμέντο, ο οποίος έγραψε στο facebook.

Αρνείται τα πάντα και μάλιστα δηλώνει έκπληκτος για όσα ακούγονται σημειώνοντας ότι τα ονόματα τα οποία έχουν αναφερθεί, δεν τα γνωρίζει. « Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου σε κανένα σύλλογο δεν είχαν να πουν κάτι κακό για τον χαρακτήρα μου».

Επιπλέον δηλώνει περήφανος που φοράει τη φανέλα της Φεϊρένσε και θα κινηθεί δικαστικώς ώστε να μην αμαυρωθεί η επαγγελματική του καριέρα και η τιμή του σαν άνθρωπος.

«Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους οπαδούς, τους φίλους, την οικογένεια μου και όπως είπα και πριν, επίσης τους παίκτες, τους προπονητές και άτομα των επιτροπών και το προσωπικό αρκετών συλλόγων για την αγάπη, ακόμη και σε μια τέτοια κατάσταση που είναι το λιγότερο λυπητερή για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο» σημειώνεται επίσης μεταξύ άλλων.

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό