«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Καρλίτος, ενώ ανατροπή και παραμονή του Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, είναι οι αναφορές δημοσιεύματος της ελλαδικής ιστοσελίδας «Sportdog.gr».

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στον Καρλίτος, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ επιμένει να τον έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο, ωστόσο είναι σε δεύτερη μοίρα, δεδομένου ότι προέχει ο τελικός με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Όσον αφορά στο Ματιέ Βαλμπουενά, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι κοντά στην παραμονή του.

Τι γράφει το δημοσίευμα

ΚΑΡΛΙΤΟΣ: Μια ακόμα πληροφορία από την Κύπρο, αν και έχει διπλό ελληνικό μεταγραφικό άρωμα. Ο πρώην άσος της Λαμίας βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου - Γκαραντί πληροφορία από την Κύπρο. Πλην του ΑΠΟΕΛ, όμως, ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Άρης - Γκαραντί πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη. Να σας γράψουμε και μια πληροφορία που είναι γκαραντί από το Κορωπί; Κάποιοι στον Παναθηναϊκό, την εποχή του ο Kαρλίτος έβαζε δύο-δύο τα γκολ με τη φανέλα της Λαμίας, έλεγαν ότι τέτοιον παίκτη δεν είχε φέτος το Τριφύλλι. Κι αλήθεια ήταν. Λέτε να ψαχτούν και οι Πράσινοι το προσεχές καλοκαίρι;

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Πριν από μερικούς μήνες υπήρχε σενάριο που τον ήθελε να κρεμάει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι και να αναλάμβανε πόστο στον Ολυμπιακό. Αλλά ο Γάλλος άσος στην Κύπρο βρήκε την Ιθάκη του: Είναι βασικός, τον υπολογίζουν πολύ και παρά τα 39 του χρόνια (τον Σεπτέμβρη θα γίνει 40!) αυτές τις μέρες ο μάνατζέρ του βρίσκεται στη Μεγαλόνησο για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Λεμεσού. Που τον θέλουν για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα στην ομάδα. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, το καλοκαίρι του 2025 να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Επειδή αυτά, όμως, είναι μακρινά, εμείς θα μείνουμε σε αυτό που ισχύει: Ο Ματιέ όχι μόνο δεν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στον Απόλλωνα για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα. Μην αποκλείσετε, μάλιστα, το προσεχές καλοκαίρι να πάρει μαζί του και τον κολλητό του στην Κύπρο. Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και τον περασμένο Αύγουστο το είχε προσπαθήσει, άλλωστε, άσχετα αν δεν τα είχε καταφέρει.

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας