«Σας ευχαριστώ όλους... θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου»

Ο Καρλίτος Καλό μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, αφού ως γνωστόν μετακομίζει στην Πολωνία με την νέα χρονιά. Ευχαρίστησε επίσης ιδιαιτέρως την Ανόρθωση στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Το μήνυμα του:

«Γεια σας. Αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο γιατί θέλω να στείλω ένα ιδιαίτερο μήνυμα σε όλους στην Κύπρο. Όπως ξέρετε αποφάσισα να φύγω από την Κύπρο και να κάνω βήμα στην καριέρα μου. Μίλησα με τον πρόεδρο και βρήκαμε τον τρόπο και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό. Κατάλαβε την επιλογή μου και με βοήθησε να κάνω αυτή τη μεταγραφή.

Δεύτερο είμαι ευγνώμων σε όλους στην Κύπρο. Σε κάθε ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία από τότε που πήγα εκεί. Είναι σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που πήγα στη Δόξα, μετά ΑΕΛ και στο τέλος Ανόρθωση. Ήταν ευχαρίστησή μου που έπαιξα για σας, πολύ σημαντικό για μένα και για την εξέλιξή μου ως παίκτης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες σε αυτές τις ομάδες που μου έδωσαν την ευκαιρία και έκαναν όλα αυτά εφικτά.

Ειδικά για την Ανόρθωση θέλω να πω πως αυτά τα δυο χρόνια ήταν φανταστικά. Έμαθα πολλά με κάθε συμπαίκτη, κάθε προπονητή, το προσωπικό και τον κόσμο που μας υποστήριξε πολύ, κάτι απίστευτο, και αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι πρέπει να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα ώστε να μπορέσει η Ανόρθωση να αναγεννηθεί. Είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστεύετε πως όλα είναι πιθανά και όπως είδατε όταν είστε κοντά τα πράγματα θα γίνουν. Τα πήγαμε πολύ καλύτερα την περασμένη σεζόν και για αυτό πρέπει να μείνετε κοντά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Καραβίδα που με βοήθησε πολύ από τότε που πήγα Κύπρο. Του είμαι ευγνώμων για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη. Σας ευχαριστώ και θα σας έχω στην καρδιά μου».

Δείτε το βίντεο: 

 

Δειτε Επισης

Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19