Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»

Για τις αντιδράσεις μετά το αποτέλεσμα του αγώνα της Καρμιώτισσας κόντρα στον Οθέλλο (6-6), μίλησε διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας των Πολεμιδιών, Γιάννης Βιολάρης.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως, «ήταν ένα παιχνίδι που πολύ δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις, είτε πρωταθλητισμό κάνεις, είτε προσπαθείς να αποφύγεις τη διαβάθμιση τα συναισθήματα είναι ίδια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο και όλα διεκδικούνται. Έκαναν υπερπροσπάθεια οι παίκτες μας. Καταφέραμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο ήταν χαμένο. Η Καρμιώτισσα δεν παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μη με ρωτήσετε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια, το ανάλαβε ο πρόεδρος και εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές και καταφέραμε και πήραμε έστω και τον έναν βαθμό».

Για τις αντιδράσεις και το ενδεχόμενο να εξεταστεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας το παιχνίδι είπε πως, «απλώς να σας αναφέρω και θα επικροτήσω τις δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου,οι οποίες με βρίσκουν σύμφωνο και τον συγχέρω που βγήκε να τις κάνει. Τέτοια σκορ συνέβησαν και στην πρώτη αγωνιστική φέτος του πρωταθλήματος όπου η ΑΕΚ ήρθε 5-5 με την Άχνα και η ΑΕΛ χθες ήρθε 5-4 με τη Νέα Σαλαμίνα. Ελπίζω όμως να σκεφτούν και ένα παιχνίδι του Champions League όπου η Ντόρτμουντ κέρδισε 8-4 τη Λέγκια Βαρσοβίας. Εγώ ξέρω τη δική μας περίπτωση, όποιος έχει καθαρή συνείδηση, δεν σε αποφεύγει. Οποιοσδήποτε έχει αμφιβολίες για εμάς, έχουμε το μέτωπο μας καθαρό και τους βλέπουμε όλους στα μάτια. Δεν κρυβόμαστε. Να προσέχεις ποιος σου κτυπά φιλικά την πλάτη, γιατί μερικοί ψάχνουν σημείο για να καρφώσουν μαχαίρι. Λέω τα πράγματα ντόμπρα. Πάντα βγαίνω μπροστά και δεν κρύβομαι, όπως και ο πρόεδρος μας. Η φετινή Καρμιώτισσα δεν έχει τρωτά σημεία τρωτά, που μπορούν να της καρφώσουν το μαχαίρι. Είμαστε δυνατή παντού. Έχουμε παντελονάτο πρόεδρο που μας κρατά ομπρέλα και μας προσέχει. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη και τον ευχαριστώ άλλη μια φορά δημόσια. Ο καλός καραβοκύρης στη φουρτούνες φαίνεται. Αυτήν την περίοδο, αν κοιτάξετε όλα τα ματς του β’ γκρουπ, σημειώνονται πάρα πολλά γκολ. Εμείς που ζούμε καθημερινά τις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές είναι καταπονημένοι. Δεν έχουν κίνητρα όλες οι ομάδες και έχουν στα πόδια τους 32 αγώνες. Μην εκπλαγείτε και η συνέχεια να είναι ανάλογη του χθεσινού. Αν δεν κάνω λάθος σημειώθηκαν 21 γκολ».

Παράλληλα είπε ότι, «θα πρέπει να επικροτήσω την εισήγηση του Απόλλωνα που εισηγήθηκε να γίνει μετατροπή στο β' γκρουπ. Εμένα προσωπικά με βρίσκει ομόφωνο. Να αλλάξει τρόπος και να λιγοστέψουν τα παιχνίδια. Να γίνει ένας γύρος και να διαβαθμίζονται οι δύο τελευταίες ομάδες. Είναι ο πιο σωστός τρόπος, μετά που έχουν δει το φετινό πρωτάθλημα να λειτουργεί στην Κύπρο».

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων