Μπαλταζάρ: «Οι παίκτες δεν έπρεπε να είχαν εκπλαγεί…» (τι είπε για Καρλάο)

Συγνώμη από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, και κυρίως αυτούς που ταξίδεψαν στην Λιθουανία, μετά την ήττα από την Σούντουβα ζήτησε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος εξέφρασε την σιγουριά ότι η ομάδα του μπορεί να παλέψει για ανατροπή των δεδομένων στο ΓΣΠ.

Για το παιχνίδι: «Συγνώμη στους οπαδούς μας, κυρίως γι’ αυτούς που ταξίδεψαν εδώ. Είναι απαράδεκτο για τον ΑΠΟΕΛ να κάνουμε αυτά τα λάθη. Στα πρώτα 20 λεπτά ο Βάτερμαν δεν έκανε ούτε μια απόκρουση κάτι το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω. Θα ήθελα να έχω μία εξήγηση αλλά δεν είχαμε.

Νιώθω ντροπή για τα πρώτα 20 λεπτά. Εγώ έχω την ευθύνη γι’ αυτή την ήττα. Θα μιλήσω και με τους παίκτες έναν προς έναν γιατί η δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα είναι αντίθετη με αυτό που δείξαμε. Είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να το κάνουμε την επόμενη εβδομάδα.
 
Σε όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και ειδικότερα σε αυτούς που ταξίδεψαν εδώ ζητώ ξανά συγνώμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές. Πετύχαμε ένα τέρμα που θα είναι πολύ σημαντικό για τη ρεβάνς στην Λευκωσία, αλλά αυτό το τέρμα δεν μπορεί να διαγράψει την κακή εμφάνιση που είχαμε».
 
Αν παραμένει ο ΑΠΟΕΛ το φαβορί: «Η γραμμή ανάμεσα στο φαβορί και το αουτσάιντερ είναι πολύ λεπτή. Για να είμαστε φαβορί πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάναμε περισσότερα πράγματα. 

Οι παίκτες δεν έπρεπε να είχαν εκπλαγεί για την εμφάνιση της αντίπαλης ομάδας, γιατί τους το είπαμε ότι αυτοί είναι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το πάθημα.

Αν υποτίμησαν τον αντίπαλο: «Δεν ξέρω αν τους υποτίμησαν ή όχι. Ίσως να μην τους περίμεναν τόσο δυνατούς.  Και πάλι είναι απαράδεκτο. Και όταν το αντιληφθήκαμε ότι ο αντίπαλος μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει ήταν αργά. Θα πρέπει να κάνουμε την ανατροπή την άλλη εβδομάδα».
 
Αν θεωρεί ότι πήγε κάτι σταβά στο πλάνο: «Θα ήθελα να απαντήσω ξεκάθαρα, δεν μου αρέσει να αποφεύγω τις ερωτήσεις. Αλλά είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δω τον αγώνα για να τον αναλύσω. Ήταν γρήγορες οι φάσεις και δεν είμαι σίγουρος τι έγινε».
 
Για τον Καρλάο:  «Δεν ξεκίνησε τον ίδιο ρυθμό στην προετοιμασία, είναι σημαντικός παίκτης αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Αλλά να παίξει 90 λεπτά δεν ήταν έτοιμος».
 
Για τον Ντε Βινσέντι: «Είναι διαφορετικό το θέμα, δεν τέλειωσε την χρονιά τραυματίας όπως ο Καρλάο. Έκανε προπονήσεις και ένιωθα ότι μπορούσε να παίξει 60 λεπτά».
 
Για το εύκολο γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ: «Το πιο σημαντικό δεν είναι να σκοράρεις αλλά να μην δέχεσαι τέρματα. Μου αρέσει η αμυντική οργάνωση αλλά και το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό που δείξαμε στην προετοιμασία είναι ότι δημιουργούσαμε ευκαιρίες και πετυχαίναμε τέρματα. Είχαμε καλές φάσεις για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην Λευκωσία. Αυτό που με ανησυχεί είναι η αμυντική μας λειτουργία παρά το γκολ».
 
Για τη μη χρησιμοποίηση του Εφραίμ: «Είναι ποιοτικός παίκτης, μου δείχνει ότι μπορεί να παίξει αλλά ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόταν αμυντικά καθήκοντα και δεν είναι αυτό το στυλ του. Μπήκε ο Αλωνεύτης και ο Ποτέ, και από την στιγμή που ο Ταμάρα έπαιζε καλά δεν έβλεπα τον λόγο να τον βγάλω. Επέλεξα να βάλω Νατέλ δεξιά στην άμυνα, γιατί είχε ξαναπαίξει και είχαμε δύο αμυντικούς που μπορούσαν να παίξουν επιθετικά».
 
Για τη ρεβάνς: «Το προφανές είναι ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα από όσα κάναμε στο β’ ημίχρονο παρά στο δεύτερο. Χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα με την μπάλα, περισσότερη ενέργεια στα άκρα και ιδιαίτερα η νοοτροπία μας πρέπει να αλλάξει για να μπορέσουμε να κάνουμε την ανατροπή».
 
 

Δειτε Επισης

Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»