Το αδιαχώρητο για την Ομόνοια1948! (pics, vids)

Η 23η Ιουλίου 2018 καταχωρίστηκε στην ιστορία ως ημερομηνία-ορόσημο για την Ομόνοια 1948, καθώς πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση του ομώνυμου Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου.
 
Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μαζική και ανάγκασε τους διοργανωτές να καθυστερήσουν σχεδόν κατά μία ώρα την έναρξη της συνέλευσης (αντί για 20:00 ξεκίνησε στις 20:55), προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής όλων των μελών, τα οποία έφτασαν τα 550!
 
Το αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που αγκάλιασε τη νέα προσπάθεια και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί κάθισαν στα σκαλιά ή στο πάτωμα, αφού δεν είχαν μείνει κενές άλλες θέσεις! Το omada.com.cy ήταν παρόν και κάλυψε πλήρως την εκδήλωση από την αρχή μέχρι και το τέλος της.

Αποφάσεις
Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες εξ αρχής, ενώ ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, όταν ακούστηκε η εισήγηση να αποκλείονται από το νέο σωματεία όσοι είναι μέλη του ΑΚΕΛ και της ΕΔΟΝ. Ωστόσο το εν λόγω αίτημα, για το οποίο έγινε έντονη συζήτηση, απορρίφθηκε (σ.σ. ήταν εναντίον ακόμη και η ομάδα πρωτοβουλίας), αφού η λογική του σωματείου είναι να ψηφίζονται και να περνούν όλα από τον κόσμο.

Ακόμη μια απόφαση που ελήφθη ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο να μην έχει ούτε πρόεδρο ούτε νικώσα ψήφο. Επίσης, θα υπάρχει ανεξάρτητη επιτροπή ελέγχου, για να βεβαιώνει πως όλα πάνε καλά και δεν γίνονται λάθη στη διαχείριση του σωματείου. Για να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, ένα άτομο δεν θα μπορεί να είναι και στο ΔΣ του σωματείου και στην επιτροπή.

Προπονητής ο Μιχάλης Σεργίου!
Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μετέχει στο αγροτικό πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου, υπήρξε ενημέρωση πως έχουν γίνει ήδη μεταγραφές παικτών από συλλόγους τρίτης και τέταρτης κατηγορίας, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η αποκάλυψη της βραδιάς ήταν πως προπονητής της Ομόνοιας1948 θα είναι ο Μιχάλης Σεργίου, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σκάουτερ και αναλυτής αντιπάλων στην Ομόνοια!

Τέλος, παρουσιάστηκε η κατάσταση με τα προβλεπόμενα έσοδα του πρώτου έτους, τα οποία βρίσκονται κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ.



 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων