Από Γερμανούς περνά σε Ιταλούς η εθνική Κύπρου!

Αρχής γενομένης από το προσεχές φθινόπωρο και τη συμμετοχή της στο νεοσυσταθέν πρωτάθλημα εθνών Ευρώπης η Κύπρος φιλοδοξεί να εξασφαλίσει την παρθενική της πρόκριση σε τελική φάση Euro.

Πριν αλλάξει τη μοίρα της, ωστόσο, η εθνική ομάδα άλλαξε τον χορηγό ιματισμού της, καθώς τερμάτισε την πολυετή συνεργασία της με την adidas και συνήψε συμβόλαιο συνεργασία με τη Macron.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Ραν Μπεν Σιμόν και οι διεθνείς συναθροίστηκαν για τις ανάγκες της φωτογράφισης, ενώ η ίδιο ΚΟΠ στη σελίδα της στα social media δημοσίευσε φωτογραφίες με το μήνυμα: «Αλλάζουμε….Μείνετε συντονισμένοι με την Εθνική μας ομάδα!».
 

 
Ποια είναι η Macron
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της UEFA για τα κορυφαία brands στην ποδοσφαιρική βιομηχανία, η εταιρεία που εδρεύει στην Μπολόνια της Ιταλίας κατατάσσεται στην τρίτη θέση έχοντας μερίδιο 8% στα 16 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (συνολικά 268 σύλλογοι) έχοντας μπροστά της μόνο τους κολοσσούς από Η.Π.Α. (Nike) και Γερμανία (adidas) που μοιράζονται το 40% της αγοράς.

Η Macron έκλεισε το 2017 με τζίρο €83.500.000 και αύξηση 19% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αυτή η εξέλιξη ήλθε ως αποτέλεσμα των αυξανόμενων χορηγιών στο ποδόσφαιρο και τα πρώτα βήματα προς τις εθνικές ομάδες. Μέσω αυτών άλλωστε προσέλκυσε το ενδιαφέρον της UEFA, η οποία την έκανε την πρώτη ιταλική φίρμα που γίνεται μέλος του Top Executive Programme (σ.σ. υποστηρίζει το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες παρέχοντας ένδυση).
 

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή