Απόλλων: «Έκλεισε» στόπερ στο άψε-σβήσε η Βασιλεία!

Με τη δεύτερη επικράτηση επί της Φιτέσε και την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ η Βασιλεία έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία μετά την αλλαγή προπονητή (Μαρσέλ Κόλερ αντί Ραφαέλ Βικί), ενδιάμεσα των δύο αναμετρήσεων ωστόσο μέτρησε μια σημαντική απώλεια.

Στο εντός έδρας 3-2 επί της Σιόν για την τέταρτη αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος η προσεχής αντίπαλος του Απόλλωνα είδε τον Μάρεκ Σούτσι ν’ αποχωρεί τραυματίας στην ανάπαυλα και το πόρισμα των ιατρικών εξετάσεων ήταν μερική ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Το χρονικό σημείο επιστροφής του δεν έχει προσδιοριστεί σαφώς, ωστόσο κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι να χάσει το πρώτο μισό της σεζόν. Εν τη απουσία του 30χρονου Τσέχου η ομάδα του Κόλερ χάνει και σε προσωπικότητα και σε εμπειρία, αφού ο έτερος βασικός στόπερ (Έντερ Μπαλάντα) είναι 25 ετών, οι δε αναπληρωματικοί ακόμη μικρότεροι: 20 οι Εράι Κιουμάρτ και Υβ Κάιζερ, 19 ο (νεοφερμένος από τον ΠΑΟΚ) Κωνσταντίνος Δημητρίου.

Θεωρητικά βοήθεια στη συγκεκριμένη θέση μπορούν να προσφέρουν οι Ταουλάντ Τζάκα και Φάμπιαν Φράι, ωστόσο ο νέος προπονητής τους θέλει αμφότερους στη μεσαία γραμμή, εξ ου και σε ερώτημα για πιθανή προσθήκη αποκρίθηκε: «Φυσικά και είναι πιθανό να υποχρεωθούμε να κάνουμε κάτι».

Αυτό το κάτι αποδείχθηκε πως ήταν η έλευση του Κάρλος Ζαμπράνο, η οποία επισημοποιήθηκε σήμερα. Ο 29χρονος Ουρουγουανός αποκτήθηκε από την Ντινάμο Κιέβου υπό μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν αγοράς. Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Γερμανία, ενώ πριν πάιε στην πολυπρωταθλήτρια Ουκρανίας είχε φορέσει τη φανέλα των Ρούμπιν Καζάν και ΠΑΟΚ.

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών