«Η μεγαλύτερη δυσκολία μου στην Ομόνοια είναι…»

Σε αποκλειστική συνέντευξη του στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision με παρουσιαστές τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Γιώργο Σαββίδη ο Σταύρος Παπασταύρου αποκάλυψε πώς ξεκίνησε το… φλερτ με την Ομόνοια και πώς αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει την επένδυσή του στο λαοφιλές σωματείο.
 
«Όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα, πριν από αυτό δεν σκέφτηκα να ανακατευτώ με το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ή σε άλλο άθλημα, επειδή είμαι από τη Λύση σκεφτόμουν να βοηθήσω τον ΑΣΙΛ. Όταν ξεκινήσαμε να συζητούμε, ένιωσα ότι μπορώ να βοηθήσω τις καταστάσεις στην Ομόνοια, να βγει από εκεί που βρισκόταν πέρυσι.

Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία, παρουσιάστηκαν εμπόδια που ξέραμε και άλλα που ανακαλύψαμε στη διαδικασία. Πολλές φορές και οι δύο πλευρές αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη διαδικασία, αλλά τελικά τα καταφέραμε και προέκυψε κάτι καλό πρώτα απ’ όλα γα την Ομόνοια, τόσο για το σωματείο όσο και για την εταιρεία.


Διαβάστε επίσης: Υπήρχαν στιγμές σε διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε οργανισμό, που υπήρξαν αισθήματα, ιδίως για μένα σε ό,τι αφορά την Ομόνοια, ήμουν έτοιμος για να μιλήσουμε να βρούμε κάτι κάλο για όλες τις πλευρές.

Οι τελευταίοι 2-3 μήνες έκαναν πιο δύσκολη την απόφαση. Όταν είσαι έτοιμος να επενδύσεις μια τέτοια πορεία όπως στο τέλος της περασμένης περιόδου κάνει πιο δύσκολη την επένδυση, αλλά στο τέλος πίστεψα και πιστεύω στη δύναμη της Ομόνοιας και του κόσμου. Αν δουλέψουμε σκληρά και μαζί, θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Η μεγαλύτερη δυσκολία μας ήταν να φτιάξουμε ό,τι δεν ήταν σωστό, όπως συμφωνίες περασμένων χρόνων και καταστάσεις που δεν βοηθούσαν για διάφορους λόγους. Είναι μέχρι σήμερα η πιο μεγάλη δυσκολία και μας τρώει τον περισσότερο χρόνο, αλλά πλέον κλείνουμε συμφωνίες ποιυ να βοηθούν και τις δύο πλευρές, και από τη δική μας μεριά την Ομόνοια.

Η Κύπρος δεν είναι άλλη χώρα, γεννήθηκα εδώ, καθημερινά μιλώ με τον Δημήτρη (σ.σ. Γρηγόρη) και με άλλους στην εταιρεία και στην ομάδα. Το μάνατζμεντ είναι πολύ ικανό και δεν χρειάζεται τη βοήθεια μου, στο τέλος της ηγμέρας εγώ είμαι καινούργιος στο ποδόσοφαιρο, πρέπει να αφήνω τους επαγγελματίες που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά. Ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μια ομάδα χρειάζεται πολύ χρόνο, δεν το περίμενα αυτό.

Όταν ξεκινάς μια καινούργια προσπάθεια και ειδικά φτιάχνοντας τα πάντα από την αρχή, όπως το βλέπω εγώ ότι έγινε στην περίπτωση της Ομόνοιας, θα βρεθούν καταστάσεις ή ανάγκες που δεν τις περίμενες από την αρχή, οπότε αρκετές φορές χρειάστηκε να γίνουν υπερβάσεις για να προχωρήσουμε μπροστά και να μην αλλοιώσουμε τους σκοπούς μας
»

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο