Γκόμεθ: «Είμαι σίγουρος πως…»

Την παραδοχή πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΕΝΠ (16/9), έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας.

Παρόλα αυτά δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι. 

Οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως θα είναι παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της πρεμιέρας. Τώρα, η κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλύτερη, είχαμε δύο εβδομάδες με αρκετή δουλειά, χωρίς παιχνίδια. Ήταν πολύ καλό για εμάς που συνεχίσαμε τη δουλειά με τους παίκτες και τον προπονητή. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι είχαν χρόνο ορισμένοι ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν δουλειά στη φυσική τους κατάσταση.

Πιστεύω πως τώρα είμαστε σε καλύτερο σημείο. Αγωνιστήκαμε με το Παραλίμνι στην περίοδο της προετοιμασίας, ηττηθήκαμε 2-1 και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, επικίνδυνο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πρόοδο της ομάδας, γιατί παρακολουθώ όλες τις προπονήσεις, βλέπω τη δουλειά του τεχνικού μας τιμ, των ποδοσφαιριστών μας και πιστεύω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Η ομάδα, όλες αυτές τις μέρες, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στην τακτική, στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική σαν μία ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Δώσαμε μόνο ένα επίσημο παιχνίδι, μέχρι στιγμής, κερδίσαμε και είμαστε στον σωστό δρόμο για να γίνουμε μία σκληρή και δυνατή ομάδα. Είμαι σίγουρος πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών