Πώς σχολίασε ο Σκαπούλλης τα δύο πεσίματα του Τάμαρι στην περιοχή

Λανθασμένες και τις δύο αποφάσεις του Λεόντιο Τράττου να μην υποδείξει πέναλτι στα πεσίματα του Τάμαρι στην περιοχή της Πάφος F.C. έκρινε στην ανάλυσή του στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο διεθνής παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης.

Η πρώτη ήταν στο 70’ όταν ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ανατράπηκε από τον Ζάντερ και η δεύτερη στο 82’ όταν ο Χολτ εμπόδισε τον Ιορδανό. Και στις δύο περιπτώσεις ο Χρίστος Σκαπούλλης ανάφερε ότι λανθασμένα δεν υποδείχθηκε το πέναλτι.

Όσον αφορά στο τέρμα που πέτυχε ο Ντελατόρε στο 59’, είπε ότι ορθά ο βοηθός διαιτητής σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ.

Στο 31’ υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ σε βάρος της Πάφος F.C. που έφευγε προς την περιοχή του ΑΠΟΕΛ.

Δειτε Επισης

Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου
«Ίσως να είναι κακό που είναι κουμπάρος μου ο Κούμας, όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν είναι μόνο για να τη γεμώνεις»
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες