Αποσύρεται από το μπάσκετ ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε ηλικία 31 ετών

Με μήνυμα του μέσω Instagram ο Ιωάννης Παπαπέτρου προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 31 ετών!

«Από πού να ξεκινήσω. Στη ζωή, υπάρχουν στιγμές που — ακόμη κι αν ξέρεις ότι έρχονται — παραμένουν απίστευτα δύσκολες να τις αντιμετωπίσεις.

Πριν από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2023, ενώ ταξίδευα στο Κατάρ για την εγχείρηση στο γόνατό μου, μια σκέψη πέρασε για πρώτη φορά από το μυαλό μου: ίσως το ταξίδι μου ως μπασκετμπολίστας να έφτανε στο τέλος του. Οι γιατροί προσπάθησαν να με ενθαρρύνουν, αλλά τα σημάδια ήταν ήδη εκεί.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, σήμερα, μετά από πολλή σκέψη και πολλές ειλικρινείς συζητήσεις, και με τη στήριξη της οικογένειάς μου και των ανθρώπων που αγαπώ και εμπιστεύομαι, εκείνη η σκέψη έγινε απόφαση. Με απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτό το ταξίδι, η μέρα έφτασε — η μέρα να κλείσω αυτό το όμορφο κεφάλαιο της ζωής μου» έγραψε.

Πηγή: reader.gr

Δειτε Επισης

Έγραψε ιστορία η Γέλενα Τοντόροβιτς, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φορταλέσα στα 31 της χρόνια
Η Ιονέσκου κέρδισε ξανά τον διαγωνισμό τριπόντων του WNBA
Συγκλονίζουν τα λόγια του Πολονάρα για τη λευχαιμία-«Άρχισα να σκέφτομαι "γιατί εγώ; Τι έχω κάνει λάθος;"»
Χάλκινη στα 100μ. στο ευρωπαϊκό Κ23 στο Μπέργκεν η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου
Απίστευτη η Βαλεντίνα Σάββα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 23-Χάλκινη στη Νορβηγία
Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»