Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Παλικαράδες με τα μαύρα, εσείς διατυμπανίζετε Ελλάς Ελλήνων χριστιανών»

  08/11/2018 18:11
«Παλικαράδες με τα μαύρα, εσείς διατυμπανίζετε Ελλάς Ελλήνων χριστιανών»

«Παλικαράδες με τα μαύρα, εσείς διατυμπανίζετε Ελλάς Ελλήνων χριστιανών»

  08/11/2018 18:11
Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας τοποθετούνται για το θέμα των  ασυνόδευτων παιδιών πολιτικών προσφύγων στην Κύπρο και τις αντιδράσεις που υπήρξαν για το Κέντρο Φιλοξενίας (διαβάστε ΕΔΩ σχετικό θέμα).
 
 
Η ανακοίνωση:
«Δυστυχώς Κυπριακέ λαέ γινόμαστε μάρτυρες στη σαπίλα της κοινωνίας μας για άλλη μια φορά.

Κύριοι στο Ζύγι και παλικαράδες με τα μαύρα μπλουζάκια η κατάντια σας δεν έχει πάτο.

Εσείς που διατυμπάνιζετε το 《ελλάς ελλήνων ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ》 ξεχνάτε φαίνεται ποιός ήταν ο Χριστός. Γεννημένος πρόσφυγας. Παιδί μεταναστών. Παιδί: όπως αυτά που αρνείστε να βοηθήσετε. Απο φτωχή οικογένεια και βασισμένος στην καλοσύνη άλλων για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τελικά έχετε κάποια πιστεύω ή είστε απλά ξενοφοβικοί γορίλες;

Μήπως ξεχνάτε αυτά που περάσαμε εμείς; Που φύγαμε δια βίας απ' τα σπίτια μας. Που γίναμε πρόσφυγες. Που γίναμε μετανάστες. Τότε που χρειαζόμασταν εμείς βοήθεια. Αλλά αυτά τα έκτροπα ήταν, είναι και πάντα θα είναι δικές σας δημιουργίες.

Κυπριακέ λαέ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η αλληλεγγύη θα έπρεπε να είναι προτέρημα του λαού μας και όχι κάτι για το οποίο πρέπει να παλεύουμε και να ζητάμε.
 
Ζητούμε απ' όλους τους υγείες σκεπτόμενους ανθρώπους να γυρίσουν την πλάτη τους στην σαπίλα και να στηρίξουν όλους τους ασυνόδεφτους ανηλίκους.

Επίσης θα θέλαμε να σας καλέσουμε στην εκδήλωση μνήμης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθεί στις 16/11/18 η ώρα 19:30 στο οίκημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Υ.Γ: Φασίστα, η πατρίδα σου είναι πάνω στον πλανήτη μας.
Red Rebels. Τα παιδιά των περήφανων προσφύγων απο την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας