«Θα τελειώσουν τον α’ γύρο και δεν θα έχουν τις τελικές μας!»

Γεμάτος ικανοποίηση για τη νίκη και την εμφάνιση του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος ωστόσο απάντησε και σε όσους επέκριναν τους παίκτες του μετά τα στραβοπατήματα απέναντι σε Δόξα και Ανόρθωση.
 
«Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές μου μπήκαν στο γήπεδο και υλοποίησαν τους στόχους τους. Ο πρώτος ήταν να κερδίσουμε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και να σταματήσουμε το αήττητο της, τα καταφέραμε. Δεύτερος στόχος ήταν να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη άμυνα και γίναμε εμείς η καλύτερη άμυνα.
 
Και τρίτο, θέλω να πω σε κάποιους που βρήκαν την ευκαιρία, λόγο να θυμηθούν τον Ζουμπάρεφ που έπαιζε το 2001. Καλά κάνουν να στηρίξουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές και αυτή την ομάδα.
 
Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν ήμασταν κουρασμένοι. Πληρώσαμε τα λάθη μας και την ατυχία μας. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές, απέδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έκαναν πολλές ευκαιρίες και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.
  Ούτε προχθές θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα, ούτε σήμερα το κερδίσαμε. Κερδίσαμε μόνο τρεις βαθμούς. Και θέλω να τους πω ότι αυτή η ομάδα αξίζει μεγάλα συγχαρητήρια. Ούτε ένα παιχνίδι δεν κρύφτηκε και έπαιξε ποδόσφαιρο. Στα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς κάναμε τόσες ευκαιρίες, όσες άλλες ομάδες δεν θα κάνουν μέχρι το τέλος του α’ γύρου.
 
Έχουμε μια νοοτροπία στην Κύπρο άμα κερδίζουμε είμαστε στο Θεό, άμα χάνουμε είμαστε κάτω. Δεν ξέρω από Facebook και Instagram. Ξέρω ότι κάποιοι μείωσαν πολύ τους ποδοσφαιριστές μου, γι’ αυτό και απαντώ. Με την Ανόρθωση παίζαμε 90 λεπτά και είχαμε τέσσερα δοκάρια, όπως σήμερα. Παίκτες που δεν ήθελαν να είναι στο Κολόσσι δεν θα μείνει ούτε ένας όσο είμαι προπονητής εγώ. Όσοι παίζουν για την ομάδα θα είναι εδώ», σχολίασε ο προπονητής του Απόλλωνα.

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών