«Πρέπει να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, εάν θέλουμε στο τέλος της περιόδου…»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Λάρνακας, Άντρος Καραπατάκης και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινοπρασίνων αρχικά αναφέρθηκε στην Κάρτα Φιλάθλου και στην συνέχεια στα έργα που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε AEK ARENA και το προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας, την Ευρωπαϊκή παρουσία, το σημαντικό ντέρμπι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, ενώ ολοκλήρωσε με μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας μας.

Για την κάρτα φιλάθλου: «Η θέση της ομάδας μας είναι η ίδια διαχρονικά, είμαστε υπέρ της κάρτας φιλάθλου ως έχει, όμως ορισμένα μεγάλα σωματεία εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσει η κάρτα φιλάθλου, αλλά να διατηρούν αυτοί το μητρώο φιλάθλου τους και να έχει η αστυνομία μέση πρόσβαση. Εμείς δεν είμαστε αρνητικοί σε αυτή την πρόταση, γι’ αυτό εξάλλου έγινε μία επιτροπή που θα συμμετάσχουμε ούτως ώστε να βρεθούμε με τον πρόεδρο του ΚΟΑ και τον Υπουργό Δικαιοσύνης για να δούμε πώς θα διαφοροποιήσουμε το μέτρο, εάν θα το διαφοροποιήσουμε».

Για τα έργα στο «ΑΕΚ Αρένα»: «Τα κατασκευαστικά έργα για τη δεύτερη φάση που είναι τα αποδυτήρια και οι άλλοι χώροι πίσω από την δυτική κερκίδα, έχουν ολοκληρωθεί. Περιμένουμε κάποια έπιπλα και κάποιον εξοπλισμό ούτως ώστε να είναι όλα λειτουργήσιμα. Αναμένουμε στις επόμενες 2-3 εβδομάδες να δοθούν για χρήση».

Το προπονητικό κέντρο της ακαδημίας: «Τα έργα έχουν ξεκινήσει, ο χορτοτάπητας θα είναι έτοιμος μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου και τα υπόλοιπα έργα ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2019. Δηλαδή σε έξι μήνες περίπου τα γήπεδα θα δοθούν για τις ακαδημίες για χρήση».

Για την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ: «Θα μπορούσαμε να τα πηγαίναμε καλύτερα στην Ευρώπη. Δεν ξεκινήσαμε καλά από το πρώτο παιχνίδι, μάς στοίχισε στο ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Στόχος είναι να δίνουμε σε όλα τα παιχνίδια τον καλύτερο μάς εαυτό και να κερδίζουμε, είτε αυτά είναι παιχνίδια της Ευρώπης, είτε του πρωταθλήματος. Κατά γενική ομολογία είχαμε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, παίξαμε παιχνίδια που είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση, όμως θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε καλύτερα».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην έδρα μας. Θέλουμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, εάν θέλουμε να παραμείνουμε στους στόχους μας και εάν θέλουμε στο τέλος της περιόδου να εκπληρωθούν οι στόχοι μας. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ιδίως σε αυτό τον χρειαζόμαστε και θέλουμε να είναι παρών για να μας βοηθήσει».

Για τον κόσμο: «Αυτό το παιχνίδι προσφέρεται πολύ, είναι και σε καλή ώρα. Είναι Σάββατο, στις 5 το απόγευμα. Πιστεύω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα αντιληφθεί τη σοβαρότητα του παιχνιδιού και ότι η ομάδα τους χρειάζεται και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και θα είναι όλοι παρών το Σάββατο για να σπρώξουμε την ομάδα».

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»