Αντικρούει τον Αλμπίν ο Μούτου: «Του έκανα χάρη και θα έμενε σιωπηλός!»

Απάντηση σε όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χουάν Αλμπίν, έδωσε ο Ρουμάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αντριάν Μούτου.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αντικρούει όσα ανέφερε ο παίκτης των πρασίνων και τον προτρέπει να μην αναφέρει περισσότερα πράγματα όσον αφορά το θέμα. 

Οι δηλώσεις του:

«Διάβασα όσα είπε ο Αλμπίν. Μερικά παράλογα. Ο Κόσμιν και εγώ θέλαμε να είναι μια χαρά και να τον προστατεύσουμε. Γι’ αυτό τον στείλαμε πίσω στο Μεξικό. Δεν θέλω να σχολιάσω πάρα πολύ αυτό τον άνθρωπο, γιατί έπαιξα μαζί του. Του έκανα μια χάρη, και θα έμενε σιωπηλός. Ήμουν μαζί του μόνο όταν υπέγραψε τα χαρτιά, ήμουν γενικός διευθυντής. Τον πιστεύετε όταν λέει ότι έπεσε από τον καναπέ μου;»

«Δεν ήμασταν τρελοί να θέλουμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας μετά από έναν μήνα με έναν παίκτη τον οποίο θέλαμε πάρα πολύ στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Πήραμε την καλύτερη απόφαση προς το συμφέρον του συλλόγου. Δεν θέλω να απαντήσω σε έναν ποδοσφαιριστή, επειδή ήμουν και εγώ παίκτης και καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να αναζητήσει λόγους για να δικαιολογήσει την αναχώρησή του».

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ορίστηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ-Ενημερώνει του μετόχους ο Πρόδρομος Πετρίδης
Παραμένει στον ιστό της η σημαία-Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Αρτυματάς
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου
Στην πόρτα εξόδου ο Ελλαδίτης προπονητής-«Αναστασίου και Ομόνοια λύνουν τη συνεργασία τους»
Μέσω του «Ψηφιακού Πολίτη» η έκδοση κάρτας φιλάθλου και η είσοδος στα γήπεδα-Όλες οι πληροφορίες
Η θέση του ΑΠΟΕΛ για επενδυτές-«Έτοιμοι να διαχειριστούμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, ακόμα και αν δεν προκύψει συμφωνία»
Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αθανασιάδης
Εν αναμονή της απόφασης Γαλανόπουλου στον Άρη
Σε ομάδα έκπληξη και με διπλό ρόλο ο Ανδρέας Αβράαμ
Συνεχίζει στην Κύπρο ο Ταλιχμανίδης-Κοντά στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος