Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Tο απολαμβάνουμε... απλά τρεις βαθμοί με ΑΠΟΕΛ»

  30/11/2018 09:31
«Tο απολαμβάνουμε... απλά τρεις βαθμοί με ΑΠΟΕΛ»

«Tο απολαμβάνουμε... απλά τρεις βαθμοί με ΑΠΟΕΛ»

  30/11/2018 09:31
Την άποψη πως το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα κρίνει τίποτα ακόμα στη φετινή περίοδο, εξέφρασε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Μπρούνο Βάλε σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος της Λάτσιο, την οποία όπως υποστήριξε ο ίδιος η ομάδα του άξιζε με την εμφάνισή της στα 90 λεπτά αγώνα. 
 
Οι δηλώσεις του Πορτογάλου πορτιέρε:
 
Ένα σχόλιο για τον αγώνα αλλά και το ρεκόρ που έσπασε η ομάδα της Λεμεσού με την πρώτη νίκη απέναντι σε ιταλικές ομάδες: «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, στα 90 λεπτά αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην ευρώπη εδώ στο ΓΣΠ και θέλαμε να τελειώσει με διαφορετική εικόνα από την τελευταία φορά».
 
Αν αυτή η νίκη μεγαλώνει τον Απόλλωνα: «Ναι πιστεύω πως η ομάδα είναι καλή και μας αρέσει να παίζουμε στο θεσμό με αυτές τις ομάδες, το απολαμβάνουμε. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά τα παιχνίδια, να γινόμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε εμπειρίες για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».
 
Για το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ: «Είναι μεγάλο παιχνίδι, το οποίο δεν αποφασίζει τίποτα όμως. Είναι απλά τρεις βαθμοί. Όπως πάντα ερχόμαστε εδώ και παίζουμε για τη νίκη».
 
 
Διαβάστε επίσης: 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας