Έστειλε κόσμο σπίτια του ο Ολυμπιακός!

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας σε βάρος του Άρη στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. 

Οι μαυροπράσινοι κέρδισαν με 3-2 στο σπουδαίο παιχνίδι με συνεχής εναλλαγές στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από συνεχείς βροχόπτωση και ανέβηκαν στους 22 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την ομάδα της Λεμεσού, που προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ. 

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» επικρατεί προβληματισμός και αναμένονται σύντομα εξελίξεις, πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Σταύρου Δημοσθένους, που έγιναν πριν από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Φάτζιο Μπούις έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, περνώντας από μια δύσκολη έδρα, κερδίζοντας ένα από τους βασικούς αντιπάλους της στο πρωτάθλημα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Άρης: Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος (33'Κυριάκου), Ορτέγα, Μπρίτο, Αγγελόπουλος, Μαλεκκίδης, Παπαστεριανός (71'Κορέα), Κύπρου, Πεχλιβάνης, Μαμμίδης, Χατζηπασχάλης.

Ολυμπιακός: Κωνσταντίνου, Λεονάρντο, Πιερμάρ, Ροτζέριο (85΄Σαμάρας) Ρομό, Βιέιρα (7'Αντωνίου), Παχίπης, Μίγγας (60'Οπόνγκ), Μέντες, Ράμος, Παπαγεωργίου.

Σκόρερ: 12' Μπρίτο, 39' Ορτέγκα / Ράμος 19',45',78' Ρομό

 

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Εθνικός Άχνας επικράτησε εύκολα με 4-1 του Ακρίτα Χλώρακας στο Δασάκι, με τον Αντρέα Ηλία να πετυχαίνει τρία από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης. 

Έτσι η ομάδα της Άχνας ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πρώτο Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθληματος Β' Κατηγορίας θα διεξαχθούν αύριο (1/12).

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία