«Είχαμε παράπονα δεν έπαιζε κανένας Κύπριος – Οι ξένοι δεν είχαν καταλάβει...»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Κωνσταντίνος Παναγή. Ο πορτιέρε των πρασίνων μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision. 

Οι δηλώσεις του:

Για το ότι δεν έπαιζαν οι Κύπριοι: «Στην αρχή είχαμε παράπονα. Δεν αγωνιζόταν κανείς Κύπριος στην ομάδα. Είχε πρόβλημα ο Δημήτρης, έλειπε κι ο Ματ. Έπαιζαν μόνο νέοι. Κάποιος που ξέρει την Ομόνοια σου λέει πως με την Αλκή πρέπει να «σκοτώσεις» τον αγώνα. Οι Κύπριοι μπορούν να το προσφέρουν αυτό, όπως και ο Ματ που είναι χρόνια στην ομάδα».

Για το αν κατάλαβαν που ήρθαν οι νέοι παίκτες: «Στην αρχή κάποιοι δεν είχαν καταλάβει λόγω της χαμηλής προσέλευσης του κόσμου. Όταν ήρθα στην Ομόνοια, δεν μπορώ να πω πως παρακολουθούσα το κυπριακό ποδόσφαιρο. Όταν μπήκα να παίξω κατάλαβα την Ομόνοια. Όταν κερδίσαμε στην αρχή, νόμιζαν πως θα είναι εύκολο αλλά εμείς οι παλιοί ξέραμε πως δεν ήταν έτσι».

Για τη νίκη με την Αλκή και την παρουσία του: «Πολύ σημαντικό που κερδίζει η ομάδα. Δε βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που έπρεπε με την Αλκή. Αλλά όπως είναι τώρα τα πράγματα μετρούν οι πόντοι. Όπως είπε κι ο προπονητής μετρά η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Για την πορεία της ομάδας: «Κανείς δεν πίστευε πως θα έχει η Ομόνοια αυτή την πορεία. Είχαμε πολύ άσχημη αρχή. Νιώθουν πολύ απογοητευμένοι όλοι. Πρώτα απ’ όλα από τους εαυτούς μας. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα αλλά δεν είναι όλα. Είναι και η ηγεσία που παίρνει αποφάσεις».

​​​​​​​Για τη σύγκριση με άλλες χρονιές: «Σε σύγκριση με άλλες χρονιές που παίρναμε αποτελέσματα και δε δούλευαν τα έξω, φέτος πάνε πολύ καλά τα έξω αλλά δεν έρχονται αποτελέσματα».

Για τα αποτελέσματα: «Χάσαμε πολλούς βαθμούς, το ματς με την Πάφο, κάποια πέναλτι που ΟΚ ποδόσφαιρο είναι γίνονται αυτά. Αν είχαμε λίγη τύχη θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το στόχο μας».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ