Η προοπτική να χάσει και σε άλλα παιχνίδια τoν Τάμαρι - Πότε ολοκληρώνεται το Asian Cup

Η νίκη της Ιορδανίας επί της Αυστραλίας ανοίγει προοπτικές για συνέχιση της πορείας της ομάδας του Μούσα Αλ Τάμαρι (σ.σ. ο οποίος μάλιστα έδωσε ασίστ στην πρεμιέρα) στην επόμενη φάση του Asian Cup.

Το γεγονός ότι κέρδισε την Αυστραλία, ενώ οι άλλες δύο ομάδες (Συρία, Παλαιστίνη) του δεύτερου ομίλου έμειναν στην ισοπαλία, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες της Ιορδανίας να συνεχίσει και πέραν των ομίλων.
 

Κλειδί, ίσως, αποδειχθεί ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης (10/01) απέναντι στην Συρία και εκεί θα φανεί εάν ο ΑΠΟΕΛ θα στερηθεί σε ακόμη μεγαλύτερο διάστημα τις υπηρεσίες του Ιορδανού μέσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους έξι ομίλους προκρίνονται οι δύο πρώτες, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Στο ενδεχόμενο της πρόκρισης της Ιορδανίας, τότε ο Μούσα Αλ Τάμαρι θα βρίσκεται εκτός των επιλογών του Πάολο Τραμετσάνι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το οποίο θα καθορίζεται από το μέχρι που θα φθάσει η Ιορδανία.
 

Για την ώρα, με τη συμμετοχή στους ομίλους (οι υποχρεώσεις του ολοκληρώνονται 15 Ιανουαρίου) ο 21χρονος δεν υπολογίζεται για τo ερχόμενo παιχνίδι με Ανόρθωση (12/01) για το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, εφόσον αγωνιστεί στους «16» της διοργάνωσης τότε χάνει και το ματς με την ΑΕΛ (20/01), αν πάει στους «8» και τους «4» δεν παίζει ούτε σ’ αυτό με την Αλκή Αλκή (28/01) και αν φθάσει στον τελικό δεν υπολογίζεται ούτε με την Πάφο F.C. (02/02).

Η φάση των «16» του Asian Cup θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου, των «8» στις 24, των «4» στις 28 και ο τελικός την 1η Φεβρουαρίου.
 

Δειτε Επισης

Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία
Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια