Λυσάνδρου: «Αβάσιμη η ένσταση της ΑΕΚ»!

Ο δικηγόρος της Πάφος FC, Λύσανδρος Λυσάνδρου μίλησε αποκλειστικά στην omada.com.cy για το θέμα της ένστασης της ΑΕΚ γι' αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Ζαντή στο εξ’ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική.

Αναλυτικά:
«Η ένσταση της ΑΕΚ είναι νομικά αβάσιμη. Εάν κάποιος διαβάσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος αυτή λέει πότε δικαιούται ν’ αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης τηρούσε όλες τις προϋποθέσεις. Στον κανονισμό της ΚΟΠ δεν λέει για παράβολο.
 
Ο ποδοσφαιριστής κρατά ταυτότητα από τις 10/07/2018, άρα ο κατάλογος Α και Β που στέλνεται κάθε Παρασκευή που πρέπει να είσαι δηλωμένος για να παίξεις. Αυτό στάλθηκε στις 24 Αυγούστου και άρα ο ποδοσφαιριστής είναι γραμμένος... Και στο σύστημα ο ποδοσφαιριστής φάνηκε ότι ήταν γραμμένος κανονικά από 10 Ιουλίου 2018. Αυτό το σύστημα είναι ενωμένο με τις ομάδες και τους διαιτητές και αν για οποιοδήποτε λόγο ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί αυτό φαίνεται γιατί το κοκκινίζει…
 
Ο συγκεκριμένος φάνηκε ότι ήταν εντάξει και από το σύστημα. Άρα ποια είναι η ευθύνη του σωματείου της Πάφου; Έπρεπε η Πάφος να είχε κάμει αίτηση στο Μαντείο των Δελφών για να της πουν ότι ο παίκτης αυτός δεν μπορούσε ν’ αγωνιστεί;
 
 Η ένσταση της ΑΕΚ είναι μόνο γι’ αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, δεν μιλά πουθενά για παράβολο. Η προκήρυξη λέει ότι ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει ταυτότητα, αυτή υπάρχει και γράφει ημερομηνία έκδοσης 10 Ιουλίου. Εγώ λέω ότι νομικά η ένσταση της ΑΕΚ είναι αβάσιμη. Τώρα από κει και πέρα περιμένουμε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Το θέμα είναι ξεκάθαρο..».
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν