Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά

Από πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα ο Καρίμ Μπενζεμά, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει την αποκατάσταση του ο γιατρός της πρώην ομάδας του, σε συνεννόηση με την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Γάλλος έχει να αγωνιστεί από τις 20 Απριλίου, στην νίκη της ομάδας του με 3-2 από την Αλ Χαζμ και πλέον βρίσκεται στο «Βαλντεμπέμπας», ώστε να τον αναλάβει ο γιατρός που συνεργαζόταν επί 14 χρόνια, πριν αναχωρήσει για την Σαουδική Αραβία.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις στην κλινική της Ρεάλ Μαδρίτης με τον πρώην γιατρό του στην Ισπανία, ο οποίος επέβλεπε τη φροντίδα του τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλ Ιτιχάντ σε ανακοίνωσή της. «Οι διαβουλεύσεις κανονίστηκαν μεταξύ των ιατρικών ομάδων της Αλ Ιτιχάντ και της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με τους τραυματισμούς του Μπενζεμά, οι οποίοι τον ανάγκασαν να χάσει σημαντικούς αγώνες αυτή τη σεζόν. Ο Μπενζεμά έχει ήδη αναχωρήσει για την Ισπανία και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο διεθνής Γάλλος φορ έχει πετύχει 13 γκολ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Τζέντα και δεσμεύεται με την Αλ Ιτιχάντ μέχρι τον Ιούνιο του 2026».

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ανατροπή στην υπόθεση Τούχελ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για ανανέωση
Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βλάχοβιτς έστεψε Κυπελλούχο τη Γιουβέντους
Τρίποντα Ευρώπης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι
Θέλει τον Μπρούνο Φερνάντες στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο
Θέλει Μανδά η Φιορεντίνα-Το ποσό που τον κοστολογεί η Λάτσιο
Η... ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την Άρσεναλ-Έτσι θα πάρει το πρωτάθλημα
Αγγλικός εμφύλιος για την αποκάλυψη του Αλόνσο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν
Διπλό για Ευρώπη της Βιγιαρεάλ και… χαλάστρα στην Τζιρόνα
Τονάλι: Μεγάλο λάθος μου που κρυβόμουν για το πρόβλημά μου με τον τζόγο