«Καθάρισε» το ΘΟΪ σε επτά λεπτά και έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός!

Ευρεία σε έκταση νίκη με 4-0 πέτυχε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας σε βάρος του ΘΟΪ Λακατάμιας σε αγώνα που έγινε για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. Οι μαυροπράσινοι ήταν καταιγιστικοί αφού πέτυχαν τρία γκολ σε 17 λεπτά παιχνιδιού και επανήλθαν στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα.

Έτσι ανέβηκαν στους 33 βαθμούς πιάνοντας κορυφή και περιμένοντας το αυριανό (12/1) αποτέλεσμα του δεύτερου στη βαθμολογία Εθνικού Άχνας. Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Νικολάου έμεινε στους 17 βαθμούς και στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

Το προφίλ του αγώνα:

Με μπόλικη όρεξη μπήκε στον αγώνα ο Ολυμπιακός που κατάφερε να προηγηθεί στο 10' με δυνατό σουτ του Ράμος. Δύο λεπτά αργότερα πριν προλάβουν να κατευνάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ρόμο διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας της Λευκωσίας με συρτό σουτ. Στο 17' της αναμέτρησης ο Ράμος απλοποίησε τα δεδομένα για τον καταιγιστικό Ολυμπιακό, γράφοντας το 3-0 για την ομάδα του Φάτσιο Μπούις. 

Το ΘΟΪ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Δημήτρης Κυριάκου αποχώρησε τραυματίας με την ομάδα να έχει συμπληρώσει ήδη τις τρεις αλλαγές της. Στο 82' ο Βιέιρα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους μαυροπράσινους σκοράροντας το 4-0 με πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ. 

ΘΟΪ (Ν.Νικολάου): Ζαχαρουδιού, Πεχλιβανόπουλος, Κίττος, Ξενοφώντος, Γαβριηλίδης, Νικολάου, Παπαθεοχάρους, Αλωνεύτης, Ροτς, Κυριάκου, Χαραλάμπους.

Ολυμπιακός (Φ. Μπούις): Γιωργαλλίδης, Λεονάρντο, Πιερμάγιερ, Ρόμο, Βιέιρα, Παχίπης, Σαμάρας, Αντωνίου, Μέντες, Ράμος, Παπαγεωργίου.

Σκόρερ: - / Ράμος 10',17', Ρόμο 12', Βιέιρα, 82' 

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο (12/1):

ΜΕΑΠ - Ομόνοια Αραδίππου
Ονήσιλλος Σωτήρας - Αναγέννηση Δερύνειας
Αγία Νάπα - Άρης
ΠΑΕΕΚ - Οθέλος Αθηαίνου
Ακρίτας Χλώρακας - ΑΣΙΛ Λύσης
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - Διγενής Ορόκλινης
ΑΕΖ Ζακακίου - Εθνικός Άχνας
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας