Σφοδρά παράπονα από Ομόνοια: «Σωτηρίου και Λαζάρου διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα του Απόλλωνα και της Ομόνοιας έχουν στην ομάδα της Λευκωσίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στην κάμερα της Primetel για το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα αλλά και τη γενικότερη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου.

Οι δηλώσεις του:

«Το αποτέλεσμα είναι κρίμα για την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Μέχρι το 1-1 κυριαρχήσαμε, πετύχαμε ένα γκολ και μπορούσαμε και για άλλα. Πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τους δύο διαιτητές. Ο κύριος Σωτηρίου δεν μπόρεσε να ήταν δίκαιος στο γήπεδο και η συνολική του παρουσία έκρινε το αποτέλεσμα. Ο κύριος Λαζάρου δεν μπόρεσε να δει το οφσάιντ που προήλθε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα. Ειδικά με τον κύριο Σωτηρίου είχαμε ξανά προβλήματα. Η παρουσία του σήμερα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιη. Πέρασαν 16 παιχνίδι και η στάση μας είχε στόχο να μην δημιουργήσει προβλήματα στο πρωτάθλημα, να θεωρηθεί αδυναμία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε πέναλτι σε χέρι. Θέλουμε να βοηθήσουμε και λυπούμαστε για την εικόνα του με τις άδειες κερκίδες. Τα δικά μας τα λάθη θα τα δούνε. Ο προπονητής μας τοποθετήθηκε για το αγωνιστικό μέρος. Ας ρωτήσει ο κύριος Σωτηρίου ας ρωτήσει τον εαυτό του αν ήταν δίκαιος. Αυτό που θέλουμε είναι να απαντήσει στον εαυτό του δίκαια. Θα κάνουμε αυτά που πρέπει. Επαναλαμβάνω πως η άποψη μας είναι πως διαμόρφωσε αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «To 1-0 είναι ένα αποτέλεσμα δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό γιατί γίνεται καλή δουλειά. Αυτό το λέμε κι όταν χάνουμε και ο χρόνος θα το δείξει. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι την Τετάρτη για να τα καταφέρουμε».

Αν θα αποκτηθεί και τέταρτος ποδοσφαιριστής: «Γίνεται αρκετή δουλειά και επαναλαμβάνουμε αν βρούμε αυτό που θέλουμε θα κάνουμε την τέταρτη μετεγγραφή, αν όχι δεν θα την κάνουμε».

Αν θα αφορά επιθετικό ποδοσφαιριστή: «Λίγη υπομονή…».

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών