Ιραόλα: «Δεν είμαι ιδιαίτερα στενοχωρημένος»

Το δικό του απολογισμό της θητείας του στην ΑΕΚ έκανε στην Mundo Deportivo ο Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο. Ο Βάσκος τόνισε πως παραμένει φίλος με τον Άντερ Μουρίγιο και αναφέρθηκε στο μέλλον του.
 
«Προφανώς θέλεις να τελειώσεις τη σεζόν και τη δουλειά σου, όταν ξεκινάς μια περιπέτεια. Ωστόσο δεν είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά μέχρι τον Δεκέμβρη. Μετά είχαμε μια σειρά προβλημάτων, χάσαμε παίκτες από τραυματισμούς λόγω των πολλών αγώνων, ξεκινήσαμε ένα αρνητικό σερί και στο τέλος δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια.
 
Η εμπειρία μου στην Κύπρο ήταν πολύ θετική. Ως προπονητής, στην πρώτη μου εμπειρία, η δυνατότητα να δώσω 12 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν πολύ θετική, αλλά σε ό,τι αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα αυτό μας κόστισε ακριβά σε τραυματισμούς.
 
Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν είχα πρόβλημα με τον σύλλογο και το διαζύγιο μας ήταν φιλικό. Δεν τελειώσαμε άσχημα και θα συνεχίσω να είμαι φίλος με τον Άντερ.
 
Θα κοιτάξω τις επιλογές που ενδεχομένως θα έχω, αλλά είμαι ανοικτός σε κάθε είδους προτάσεις. Δεν έχω βιογραφικό για να αγνοώ οποιαδήποτε πρόταση. Θα πάω όπου με θέλουν, όπου νομίζουν ότι μπορώ να συνεισφέρω και όπου θα είναι μια ωραία πρόκληση. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προετοιμαστώ για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος προπονητής», δήλωσε ο Ιραόλα.

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ