Παρακολουθεί την υπόθεση Ουζόχο και η Λοϊζίδου, χτίζει αντεπίθεση η «Κυρία»

Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που αφορά το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα, Φράνσις Ουζόχο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Ανόρθωση μελετά το ενδεχόμενο να καταγγείλει τον Απόλλωνα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων του ποδοσφαιριστή της.   

Σύμφωνα με πληροφορίες της omada.com.cy, το όλο θέμα παρακολουθείται στενά από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο φάκελος με τα προσωπικά στοιχεία του Ουζόχο βρέθηκε στα χέρια του Απόλλωνα, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά για το πώς έφθασε στην κατοχή των ιθυνόντων της ομάδας της Λεμεσού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, επί του παρόντος ενώπιον της  Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, δεν έφθασε οποιαδήποτε καταγγελία είτε από πλευράς Ανόρθωσης είτε από τον ίδιο τον τερματοφύλακα, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Επίτροπος να παρέμβει αυτοβούλως σε περίπτωση που η ίδια κρίνει ότι υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Μελετά αντεπίθεση η Ανόρθωση
 
Μετά την καταγγελία του Απόλλωνα στην Αστυνομία η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στο στόχαστρο και αναμένει την ολοκλήρωση των ερευνών, μελετώντας όμως παράλληλα τα επόμενα της βήματα.

Μιλώντας στην omada.com.cy πηγή από την Ανόρθωση, ανέφερε ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο καταγγελίας σε βάρος του Απόλλωνα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, χωρίς ωστόσο σε αυτό το στάδιο η ηγεσία της ομάδας να επιθυμεί να τοποθετηθεί επί των εξελίξεων και της σύλληψης του αναπληρωτή προέδρου Κυριακού Γιάγκου.
 
«Αναμένουμε την ολοκλήρωση των εξετάσεων από την Αστυνομία. Μελετούμε το ενδεχόμενο καταγγελίας και πολύ πιθανό να προχωρήσουμε με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παίρνει μετάθεση η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή!
 
Τρέχουν οι έρευνες
 
Την ίδια ώρα οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτουν ποινικά αδικήματα, ενώ και σήμερα από κατάθεση περνούν διάφορα πρόσωπα.
 
Από ανάκριση αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας και ο Κυριακός Γιάγκου του οποίου το διάταγμα κράτησης του εκπνέει αύριο, χωρίς όμως επί του παρόντος να έχει αποφασιστεί εάν θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου ή θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι νεοτέρας.
 
Μεταξύ των ατόμων που μέχρι στιγμής έδωσαν κατάθεση ήταν και ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που σχετίζονται με το δελτίο υγείας του Ουζόχο. Για το συγκεκριμένο δελτίο όπως ενημέρωσε η omada.com.cy ο Ανδρέας Παντελή δήλωσε άγνοια.

Για δεύτερη κατάθεση κλήθηκε χθες και ο 20χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος επίσης εξέφρασε άγνοια, επαναλαμβάνοντας ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο βρισκόταν στο αεροπλάνο, ενώ έδωσε δείγμα υπογραφής, αφού στα σχετικά έγραφα που προσκομίστηκαν θα διενεργηθούν γραφολογικές εξετάσεις.

Σημαντικές ως προς τη διερεύνηση της υπόθεσης, θεωρούνται και οι καταθέσεις των άλλων δύο ποδοσφαιριστών, των οποίων φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν οι ιατρικές τους εξετάσεις για την έκδοση του δελτίου υγείας του Ουζόχο.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι χρησιμοποιήθηκαν οι αιματολογικές του εξετάσεις, εκφράζοντας πλήρη άγνοια.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θέση του Παντελή στους ανακριτές και η άγνοια των παικτών για τον Ουζόχο

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO