Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η θέση του Παντελή στους ανακριτές και η άγνοια των παικτών για τον Ουζόχο

  10/02/2019 16:46
Η θέση του Παντελή στους ανακριτές και η άγνοια των παικτών για τον Ουζόχο

Η θέση του Παντελή στους ανακριτές και η άγνοια των παικτών για τον Ουζόχο

  10/02/2019 16:46
Ο ένας μετά τον άλλο περνά από ανάκριση σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο, για το οποίο ο πρόεδρος του Απόλλωνα κατήγγειλε ότι επρόκειτο για πλαστό έγγραφο.
 
Την ίδια ώρα που ο γιατρός και αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Κυριακός Γιάγκου, τελεί υπό τριήμερη κράτηση με απόφαση του Δικαστηρίου, το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασε το πρωί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Αντρέας Παντελή, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.
 
H κατάθεση Παντελή δεν ήταν ανακριτική, ωστόσο κληθείς να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που σχετίζονται με το δελτίο υγείας του Ουζόχο το οποίο φέρεται να εκδόθηκε ενώ ο τερματοφύλακας βρισκόταν στο αεροπλάνο, o πρόεδρος της Ανόρθωσης, σύμφωνα με πληροφορίες της omadas.com.cy, εξέφρασε άγνοια.
 
Εκτός από τον Αντρέα Παντελή, για κατάθεση κλήθηκε ο Φράνσις Ουζόχο ο οποίος καλείται να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα ως προς το αν γνώριζε ότι εκδόθηκε το δελτίο υγείας του χωρίς όμως να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει και από ποιον έτυχε ενημέρωσης. Επίσης αναμένεται να δώσει δείγμα υπογραφής αφού στα σχετικά έγραφα που προσκομίστηκαν θα διενεργηθούν γραφολογικές εξετάσεις.
 
Σημαντικές ως προς τη διερεύνηση της υπόθεσης, θεωρούνται και οι καταθέσεις των άλλων δύο ποδοσφαιριστών, των οποίων φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν οι ιατρικές τους εξετάσεις για την έκδοση του δελτίου υγείας του Ουζόχο.
 
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι χρησιμοποιήθηκαν οι αιματολογικές του εξετάσεις, εκφράζοντας πλήρη άγνοια.
 
Την ίδια ώρα, από ανάκριση θα περάσει ξανά ο Κυριακός Γιάγκου ο οποίος στην πρώτη του κατάθεση δεν παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, ενώ τα περί άγνοιας τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και του προέδρου της Ανόρθωσης, τον φέρουν σε δύσκολη θέση, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αποτελέσματα της Αστυνομίας δείχνουν πλαστογραφημένα έγγραφα τα οποία φέρουν την υπογραφή του.
 
Το διάταγμα κράτησης του αναπληρωτή προέδρου εκπνέει την Τρίτη, χωρίς όμως επί του παρόντος να ξεκαθαρίζει το σκηνικό εάν θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου ή εάν δεν δικαιολογείται η περαιτέρω κράτησης του.
 
Διαβάστε επίσης:
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας