Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Αναθεωρεί ο ΚΟΑ μετά το σκάνδαλο με Ουζόχο

  10/02/2019 16:58
Αναθεωρεί ο ΚΟΑ μετά το σκάνδαλο με Ουζόχο

Αναθεωρεί ο ΚΟΑ μετά το σκάνδαλο με Ουζόχο

  10/02/2019 16:58
Αρκετές αναταράξεις προκάλεσε η πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, μετά από την ένσταση που προχώρησε ο Απόλλωνας, για την αντικανονική συμμετοχή του Νιγηριανού πορτιέρε. 
 
Η όλη υπόθεση με το δελτίο υγείας του Ουζόχο ταρακούνησε και το συμβούλιο του ΚΟΑ, το οποίο χθες (9/2) αποφάσισε, την ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης μετά από σχετική εισήγηση των ιατρών του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών) του Οργανισμού, παρόλο που αρχικά είχε ανακοινώσει ότι το δελτίο υγείας ήταν νομότυπο. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η omada.com.cy από τον Οργανισμό σκοπεύουν να γίνει αναθεώρηση του θεσμού προκειμένου να φανεί που υπάρχουν αδυναμίες και κενά και ενδεχομένως να υπάρξουν ριζικές αλλαγές εκεί που χρειάζονται.
 
Υπενθυμίζεται, ότι αύριο (11/2) ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την ένσταση του Απόλλωνα για την αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο, στον αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου, και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις αλλά και αποφάσεις. 
 
Διαβάστε επίσης:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας