Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Μπορεί να χαρακτηριστεί θύμα ο Δρ. Κυριακός, όμως αυτό δεν τον απαλλάσσει…»

  11/02/2019 13:20
«Μπορεί να χαρακτηριστεί θύμα ο Δρ. Κυριακός, όμως αυτό δεν τον απαλλάσσει…»
«Το σύστημα άφηνε αυτά τα παράθυρα για να τα εκμεταλλευτούν κάποιοι - Φωνάζουμε εδώ και καιρό με στοιχεία για το ποιος μπαίνει μέσα και τι κάνει μέσα στα αποδυτήρια»

«Μπορεί να χαρακτηριστεί θύμα ο Δρ. Κυριακός, όμως αυτό δεν τον απαλλάσσει…»

  11/02/2019 13:20
Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «ALPHA πρωινή ενημέρωση», μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαδικασία έκδοσης δελτίων υγείας σε σχέση με αφορμή το θέμα των τελευταίων ημερών με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης. Φράνσις Ουζόχο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ επεσήμανε ότι εδώ και καιρό ο σύνδεσμος φώναζε ότι κάτι δεν πάει καλά και συμπλήρωσε: «Ανακάλυψαν ότι υπάρχουν κενά όσον αφορά τον τρόπο έκδοσης των δελτίων υγείας. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παράδειγμα πώς λειτουργούν οι ημικρατικοί οργανισμοί στην Κύπρο».

Έχει μειωθεί ο τρόπος ελέγχου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις και από την τακτική που ακολουθείται θεωρώ ότι είναι θέμα του ΚΟΑ που πρέπει να ανοίξει μία έρευνα να δει πώς λειτουργούν οι λειτουργοί του. Αυτό που γνωρίζουμε ότι υπάρχει ευθύνη των γιατρών και κυρίως αυτών των ομάδων. Πολλοί δουλεύουν αφιλοκερδώς για την αγάπη προς την ομάδα τους.

Και φτάσαμε στο σημείο που φθάσαμε, να κατηγορείται ο γιατρός της Ανόρθωσης γι’ αυτό το θέμα. Είναι τραγικό, είναι λυπηρό, να προσπαθείς να προσφέρεις για την ομάδα σου, ίσως και αφιλοκερδώς και να κατηγορείσαι για ένα πράγμα που έκανες λόγω του ότι το σύστημα άφηνε αυτά τα παράθυρα για να τα εκμεταλλευτούν κάποιοι».

Αν ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου μπορεί να θεωρηθεί ως θύμα: «Μπορεί να χαρακτηριστεί ως θύμα ενός συστήματος, όμως αυτό δεν τον απαλλάσσει από κάποια κατηγορία» ενώ πρόσθεσε επίσης: «Φωνάζουμε εδώ και καιρό με στοιχεία για το ποιος μπαίνει μέσα και τι κάνει μέσα στα αποδυτήρια των ομάδων όσον αφορά την υγεία των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να ξυπνήσουν οι γιατροί των ομάδων γιατί έχουν την ευθύνη από τη στιγμή που βάζουν υπογραφή».
 
Διαβάστε επίσης
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας