Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ελεύθερος εντός της ημέρας ο δρ. Κυριακός Γιάγκου

  12/02/2019 12:09
Ελεύθερος εντός της ημέρας ο δρ. Κυριακός Γιάγκου

Ελεύθερος εντός της ημέρας ο δρ. Κυριακός Γιάγκου

  12/02/2019 12:09
Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί τελικά εντός της ημέρας, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, δρ.Κυριακός Γιάγκου, μετά την εκπνοή του διατάγματος τριήμερης προσωποκράτησης του, που είχε εκδοθεί το περασμένο Σάββατο, για την υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.
 
Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που αφορούν τον κ. Γιάγκου, οι ανακριτές της υπόθεσης, κατόπιν σύσκεψης που έγινε, αποφάσισαν πως δεν συντρέχουν λόγοι για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του και έτσι ο κ. Γιάγκου θα αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας.
 
Παρά το γεγονός ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης θα αφεθεί ελεύθερος, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, αφότου ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση.
 
Σε περίπτωση λοιπόν που στοιχειοθετηθούν εναντίον του ποινικά αδικήματα, ο κ. Γιάγκου θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου και θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της πλαστογραφίας.
 
Πάντως μέχρι στιγμής ο Κυριακός Γιάγκου ανακρινόμενος για την υπόθεση επέμεινε στη θέση του να μην παραδέχεται όσα του καταλογίζονται, ενώ για κατάθεση κλήθηκε τις προηγούμενες μέρες και ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος, όπως μετέδωσε η omada.com.cy εξέφρασε άγνοια για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή.
 
Από την πλευρά του, ο Φράνσις Ουζόχο στη νέα του ανακριτική κατάθεση επανέλαβε ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο που κατατέθηκε το δελτίο υγείας του, βρισκόταν στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο.
 
Την ίδια ώρα μεγάλη βαρύτητα έχουν τα αποτέλεσμα που αναμένονται από τις γραφολογικές εξετάσεις ως προς την γνησιότητα της υπογραφής του Ουζόχο, όπως σημαντικές είναι και οι καταθέσεις των άλλων ποδοσφαιριστών που δήλωσαν άγνοια, ως προς το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν οι ιατρικές τους εξετάσεις για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας