Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου-Μεγαλώνει ο χορός των συλλήψεων για τον Ουζόχο  

  12/02/2019 14:26
Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου-Μεγαλώνει ο χορός των συλλήψεων για τον Ουζόχο  

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου-Μεγαλώνει ο χορός των συλλήψεων για τον Ουζόχο  

  12/02/2019 14:26
Ντόμινο εξελίξεων καταγράφονται στην πλέον πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο, με την Αστυνομία να προχωρεί σε νέα σύλληψη, ενώ δεν αποκλείεται χειροπέδες να φορέσουν και άλλα πρόσωπα.   
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στο μεσημέρι οι ανακριτές της υπόθεσης πριν πέρασαν χειροπέδες σε μια 36χρονη γυναίκα, εναντίον της οποίας διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Η 36χρονη, όπως φαίνεται από το δεύτερο αδίκημα που αντιμετωπίζει, φαίνεται επίσης να επιχείρησε να επηρεάσει μάρτυρες, την ώρα που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη και ενώ τελούσε υπό κράτηση ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η 36χρονος εργάζεται στο γραφείο ΑΣΥΑ με τα Δελτία Υγείας του ΚΟΑ και φέρεται να είχε «χέρι» στο φάκελο με τα στοιχεία για την έκδοση του δελτίου υγείας του Ουζόχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποια είναι η δεύτερη ύποπτη για την υπόθεση Ουζόχο και ποιος ο ρόλος της

Η Αστυνομία κατόπιν στοιχείων που εξασφάλισε φόρεσε χειροπέδες στην 36χρονη, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο χορό των συλλήψεων αναμένεται να συρθούν και άλλα πρόσωπα που αφορούν την υπό διερευνώμενη υπόθεση της πλαστογραφίας.  
 
Σε ότι αφορά τον Κυριακό Γιάγκου εντός της ημέρας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, χωρίς όμως επί του παρόντος να διευκρινίζεται εάν θα κατηγορηθεί γραπτώς ή όχι, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν κατηγορηθεί αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, νοουμένου ότι στοιχειοθετούνται αδικήματα εναντίον του.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τις έρευνες παραμένουν ανοιχτά.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας