Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ελεύθερος ο Γιάγκου, σκυτάλη στους άλλους δύο που παρενέβησαν στις έρευνες

  12/02/2019 21:57
Ελεύθερος ο Γιάγκου, σκυτάλη στους άλλους δύο που παρενέβησαν στις έρευνες

Ελεύθερος ο Γιάγκου, σκυτάλη στους άλλους δύο που παρενέβησαν στις έρευνες

  12/02/2019 21:57

Ελεύθερος αφέθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου μετά την εκπνοή του διατάγματος τριήμερης προσωποκράτησης του, που είχε εκδοθεί το περασμένο Σάββατο, για την υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που αφορούν τον κ. Γιάγκου οι ανακριτές της υπόθεσης, αποφάσισαν πως δεν συντρέχουν λόγοι για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης αφέθηκε ελεύθερος, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, αφότου ολοκληρωθούν οι έρευνες και κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας. Και αυτό νοουμένου ότι στοιχειοθετούνται εναντίον του ποινικά αδικήματα.

Ο Κυριακός Γιάγκου ανακρινόμενος επέμεινε στη θέση του να μην παραδέχεται όσα του καταλογίζονται.

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά  το ζευγάρι, 41 και 36 ετών, που συνελήφθη το μεσημέρι για αδικήματα που αφορούν για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, δεν αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου. Η 36χρονη αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερη, ενώ θέμα χρόνου είναι να αφεθεί ελεύθερος και ο σύζυγος της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος γείτονας του γιατρού ο οποίος έκρυψε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, είπε ότι το έπραξε αυτό καθώς όπως ισχυρίστηκε, ένιωθε υποχρέωση να βοηθήσει τον Γιάγκου καθώς τον βοήθησε στον παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας