«Πώς γίνεται ο φάκελος του Ουζόχο να ήταν σε αυτοκίνητο αξιωματούχου του ΚΟΑ

Τη δική τους θέση για όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση Φράνσις Ουζόχο, δίνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης.
 
Το οργανωμένο σύνολο της ομάδας της Αμμοχώστου παραθέτει παράλληλα κάποια ερωτήματα σχετικά με το θέμα του Νιγηριανού τερματοφύλακα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου εδώ και μέρες παρακολουθεί, ακούει και καταγράφει όσα λέγονται και όσα διαδραματίζονται γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Απ’ ότι φαίνεται τρομάζουν όλοι στην ιδέα να δουν την Ανόρθωση να επιστρέφει εκεί που θα στείλει όλους αυτούς, που σήμερα λασπολογούν και εκμεταλλεύονται καταστάσεις, στον αγύριστο. Δεν θα ασχοληθούμε ούτε σήμερα για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της υπόθεσης γιατί απλά δεν παίζει κανένα ρόλο μετά από όσα συνέβησαν. Επειδή δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε την σοβαρότητα που παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν θα διαχωρίσουμε την τοποθέτηση μας σε ενότητες.

Το θράσος που έχουν κάποιοι και το επίπεδο που μπορούν να πέσουν για τρεις και μόνο βαθμούς δεν έχει προηγούμενο. Υπάρχει μια παροιμία που λέει : “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”.
 
Και εξηγούμαστε. Δεν μπορεί μια ομάδα που κατάντησε την ποδοσφαιρική της εταιρεία σε “πλυντήριο” εκατομμυρίων ευρώ μέσω εικονικών μεταγραφών, μια ομάδα που το σωματείο της μοιάζει περισσότερο με καζίνο και λέσχη παρά σωματείο, μια ομάδα που μόλις πρόσφατα πρόεδρος ερασιτεχνικού τμήματος της συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών να μιλά για ΗΘΟΣ και ΚΑΘΑΡΣΗ.
 
Εσείς που "κόπτεστε" για την υγειά των αθλητών αλλά στον τελικό του ΄17 χρησιμοποιήσατε ποδοσφαιριστή με πραγματικό πρόβλημα υγείας, αφού 4 μήνες μετά όντως σταμάτησε την καριέρα του λόγω αυτού.
 
Είναι απλά ντροπή να μιλάτε ΕΣΕΙΣ οι συγκεκριμένοι. Στην προσπάθεια σας να βγάλετε τα απωθημένα της διαχρονικής περιφρόνησης μας σε όλα τα επίπεδα που μπορείτε να φανταστείτε, υποπέσατε σε μια σειρά από αδικήματα που είτε δικαιωθείτε είτε όχι στην υπόθεση, αυτά παραμένουν αδικήματα. Αν πρέπει να αρχίσουν κάποιοι να λογοδοτούν τότε οι πρώτοι είστε εσείς. 

•Παραβιάσατε τα προσωπικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή μας στο αεροδρόμιο, κατέχοντας πληροφορίες που μόνο η αστυνομία μπορούσε να κατέχει σύμφωνα με τον νόμο (Ν. 125(I)/2018). Εδώ έγινε το αντίθετο. Εσείς δώσατε αυτές τις ευαίσθητες λεπτομέρειες σε αυτούς και όχι αυτοί σε εσάς. 
•Παραβιάσατε τα προσωπικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή μας στον ΚΟΑ γνωρίζοντας ευαίσθητες λεπτομέρειες, πριν ακόμα να είχε οριστεί κάποια συγκεκριμένη έρευνα.
•Παραβιάσατε το Ιατρικό Απόρρητο του ποδοσφαιριστή μας χωρίς να έχετε την παραμικρή άδεια, αμφισβητώντας μάλιστα την υγεία του. Ενός ποδοσφαιριστή που μόλις πριν από 6 μήνες αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση. 
•Ο ντιμης κιρζης ......... λασπολόγησε δημόσια την οικογενειακή κατάσταση του ποδοσφαιριστή μας παρασυρόμενος από ένα “fake news” άρθρο, αμφισβητώντας την ηλικία του. 

ΚΟΑ - ΚΟΠ - ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Φανταζόμαστε η κ. Επίτροπος ασχολείται με την κάρτα οπαδού ακόμα και για τα παραπάνω ούτε λόγος. Δεν θα ρωτήσουμε αν είναι κάπου. Θα εμφανιστεί όταν της πουν.
 
Όταν το οργανωμένο μας σύνολο εδώ και ένα χρόνο φώναζε για την δημιουργία της κάρτας οπαδού μετά την εξάμηνη παράνομη ταυτοποίηση ο περισσότερος κόσμος έλεγε, “τι φοβάστε να δώσετε τα στοιχεία σας;” ή και ακόμα κάποιοι μας είπαν “βάζετε την κάρτα πάνω από την Ανόρθωση”.
 
Σήμερα ελπίζουμε να καταλαβαίνετε γιατί δεν δώσαμε ή δεν θα δώσουμε τα στοιχεία μας σε κανέναν οργανισμό που έχει σχέση με το κράτος. 

•Πως θέλετε κύριοι να εμπιστευτεί κάποιος τον οργανισμό που δεν διαφύλαξε τα προσωπικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή μας μέχρι και εφόσον διαταχθεί έρευνα και αν γινόταν αυτό; Δεν μας περηφανευόζασταν όταν ήρθαμε στην συνάντηση των οπαδών με τον ΚΟΑ για τα ασφαλές συστήματα και διαδικασίες σας; Τα συστήματα μπορεί να είναι ασφαλές. Οι διεφθαρμένοι άνθρωποι δεν είναι. 

•Πως γίνεται ο φάκελος του ποδοσφαιριστή μας να τριγυρνούσε σε αυτοκίνητο αξιωματούχου του ΚΟΑ την επόμενη του παιχνιδιού, ντε και καλά για να μην παραποιηθεί; Καλησπέρα κ. Επίτροπε, τι κάνετε; 

ΜΜΕ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Πρώτη είδηση στο τάδε κανάλι ο “εγκληματίας” γιατρός, πρώτη είδηση στην τάδε εκπομπή το μεγαλύτερο ατόπημα της κυπριακής κοινωνίας, ένα δελτίο υγείας. Πραγματικά είστε ΝΤΡΟΠΗ της κοινωνίας και το μεγαλύτερο καρκίνωμα αυτής.
 
Εσάς που δεν σας ένοιαξαν σοβαρότερα συμβάντα το τελευταίο διάστημα, έρχεστε να σπιλώνετε το όνομα ενός καταξιωμένου γιατρού που στην τελική ήταν υπό κράτηση για ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ των ανακρίσεων.
 
Ούτε καταδικάστηκε αλλά ούτε πήγε ακόμα (αν πάει) σε κάποια δίκη. Πόσα πληρώνεστε για κάθε πρώτη είδηση με θέμα την ΑΝΟΡΘΩΣΗ;
 
Τόση εγρήγορση πάντως από αστυνομία και μμε για άμεση διαλεύκανση μιας υπόθεσης, δεν είδαμε ούτε για πρόσφατους φόνους, ούτε για τα ναρκωτικά στα σχολεία, ούτε καν για παιδική πορνογραφία. Αλήθεια σε αυτούς βάζετε χειροπέδες στο δικαστήριο; 

ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΕ ΚΟΣΜΕ 

Μην μασάς σε τίποτα, μην ακούς πλέον κανένα για όσα διαδίδουν. Κλείσε τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις. Αγνόησε τους πολιτικάντηδες και τους νομικούς που βγήκανε σεργιάνι. Σταματήστε να παίζεται το παιχνίδι τους θέλοντας να σπείρουν κι’ άλλη διχόνοια στο αγαπημένο μας Σωματείο. Μας αρκεί όσα περάσαμε και περνούμε 11 και πλέον χρόνια. Σίγουρα στα εσωτερικά θα προκύψουν, αναπροσαρμογές, εκλογές και αλλαγές αλλά μετά τον ΠΟΛΕΜΟ.
 
Στον πόλεμο που έχουν ανοίξει με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ πρέπει να βρουν τοίχους και πόρτες κλειστές. Πρέπει να δουν μια ΓΡΟΘΙΑ που θα διαπερνά μέσα από το σάπιο τους σύστημα.
 
Αυτό το αποτυχημένο σύστημα που προσπαθεί να θυματοποιήσει τον ΜΑΧΗΤΗ γιατρό μας, τον Κυριακό. Αυτή η σαπίλα που έχει καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα της και θα “ζωντανέψει” με ένα δελτίο, τρομάρα τους. Μας έχουν προσφέρει ΑΔΕΛΦΙΑ, απλόχερα την συσπείρωση για να τους διαλύσουμε τα χάρτινα τους όνειρα.
 
Εμείς ετοιμαζόμαστε ΣΕ ΟΛΑ τα επίπεδα για να φέρουμε την ανόρθωση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Αυτή την φορά δεν υπάρχει επιλογή. Θα παίξουμε εμείς επίθεση. ‘Όλα με την ώρα τους και τους σωστούς τρόπους.
 
Την Πέμπτη θα ανακοινώσουμε την πρώτη αντίΔΡΑΣΗ μας για όσα συμβαίνουν ή καλύτερα προσπαθούν να κάνουν της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Να είστε όλοι σε ετοιμότητα. Οργανωμένοι, ανοργάνωτοι και κάθε λογής ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ. 

Υ.Γ. Το βαθύ λαρύγγι θα ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. Είμαστε κοντά και θα σε σπιλώσουμε μέχρι να αλλάξεις χώρα. 

Υ.Γ. 2 Πρώτη φορά είδαμε “οπαδούς” να παρακαλούν την διοίκηση (που έκραζαν πριν 2 βδομάδες) να κάμει καταγγελια στην ουέφα. Τόσον AGAINST MODERN FOOTBALL α? 

ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ 

Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου»
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο