Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Χατ τρικ συλλήψεων για την υπόθεση Ουζόχο-Χιονοστιβάδα εξελίξεων

  12/02/2019 16:02
Χατ τρικ συλλήψεων για την υπόθεση Ουζόχο-Χιονοστιβάδα εξελίξεων

Χατ τρικ συλλήψεων για την υπόθεση Ουζόχο-Χιονοστιβάδα εξελίξεων

  12/02/2019 16:02
Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο, με την Αστυνομία να προχωρεί σε δεύτερη σύλληψη.
 
Γύρω στο μεσημέρι οι ανακριτές της υπόθεσης πριν πέρασαν χειροπέδες σε μια 36χρονη γυναίκα, εναντίον της οποίας διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Η 36χρονη, όπως φαίνεται από το δεύτερο αδίκημα που αντιμετωπίζει, φαίνεται να επιχείρησε να επηρεάσει μάρτυρες, την ώρα οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη και ενώ τελούσε υπό κράτηση ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου.
 
Λίγο αργότερα, χειροπέδες φόρεσε άλλο ένα πρόσωπο, 41 ετών από τη Λευκωσία, ο οποίος είναι ο σύζυγος της 36χρονης και γείτονας του Δρ. Κυριακού Γιάγκου, εναντίον του οποίου διερευνώνται τα ίδια αδικήματα.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Αστυνομία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύλληψης του Γιάγκου, καθώς δεν μπορεί να κρατείται μέχρι αύριο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι δύο νέοι ύποπτοι αναμένεται να ανακριθούν εκ νέου και φέρονται να σχετίζονται με τον γιατρό.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τις έρευνες παραμένουν ανοιχτά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας