Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Η β' κατηγορία λιμοκτονά και ο άλλος πρέπει να κάνει κόκκινο φάκελο»

  04/03/2019 22:00
«Η β κατηγορία λιμοκτονά και ο άλλος πρέπει να κάνει κόκκινο φάκελο»

«Η β' κατηγορία λιμοκτονά και ο άλλος πρέπει να κάνει κόκκινο φάκελο»

  04/03/2019 22:00
Τα επιχειρήματά του για τη θέση του υπέρ της αύξησης των ομάδων κατέθεσε ο Λούκας Φανιέρος προσκεκλημένος στην εκπομπή Ώρα για Μπάλα της Cytavision. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ερμή ανέφερε: 

«Το εύκολο είναι να γίνουν οκτώ οι ομάδες για εσάς που ήσασταν στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια. Το πιο σωστό είναι να γίνουν έξι, να είναι πολλά τα ντέρμπι, έστω και αν πλέον δεν πηγαίνει και ο κόσμος στο γήπεδο.

Μπήκαμε στην Ευρώπη, ευτυχώς ή δυστυχώς, αλλά απ' όλους παίρνουμε όλα τα κακά κι αφήνουμε όλα τα καλά. Ακολουθήσαμε την Ελλάδα στον τραπεζικό τομέα και καταστραφήκαμε.

Η δεύτερη κατηγορία λιμοκτονεί και όποιος είναι σε αυτήν πρέπει να κάνει κόκκινο φάκελο για να βγάλει χρήματα. Πρέπει αυτοί που παίρνουν πολλά χρήματα από την τηλεόραση να τα μειώσουν λίγα για να πάρουν και οι υπόλοιποι, ώστε να μπορούν να ζήσουν με αυτά. Πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες σε α' και β' κατηγορία, ώστε να αυξηθούν σε ανταγωνιστικό επίπεδο και οι Κύπριοι που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα. Αλλά, όπως είναι τώρα η β' κατηγορία, πού να βρεθούν χρήματα για να γίνουν τα γήπεδα, όπως τα θέλει η Ευρώπη;

Για μένα πρέπει 4 ομάδες να πηγαίνουν διαβάθμιση, άλλες τόσες ν' ανεβαίνουν, αλλά όποια ομάδα πέφτει να παίρνει λεφτά. Όπως συμβαίνει στην Αγγλία που ο τελευταίος παίρνει 10 εκατομμύρια. Χρειάζονται και οι μικρές ομάδες, για να μην κουράσουν τα συνεχόμενα ντέρμπι των μεγάλων, για να μπορέσουν και οι μικροί να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας