«Η β' κατηγορία λιμοκτονά και ο άλλος πρέπει να κάνει κόκκινο φάκελο»

Τα επιχειρήματά του για τη θέση του υπέρ της αύξησης των ομάδων κατέθεσε ο Λούκας Φανιέρος προσκεκλημένος στην εκπομπή Ώρα για Μπάλα της Cytavision. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ερμή ανέφερε: 

«Το εύκολο είναι να γίνουν οκτώ οι ομάδες για εσάς που ήσασταν στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια. Το πιο σωστό είναι να γίνουν έξι, να είναι πολλά τα ντέρμπι, έστω και αν πλέον δεν πηγαίνει και ο κόσμος στο γήπεδο.

Μπήκαμε στην Ευρώπη, ευτυχώς ή δυστυχώς, αλλά απ' όλους παίρνουμε όλα τα κακά κι αφήνουμε όλα τα καλά. Ακολουθήσαμε την Ελλάδα στον τραπεζικό τομέα και καταστραφήκαμε.

Η δεύτερη κατηγορία λιμοκτονεί και όποιος είναι σε αυτήν πρέπει να κάνει κόκκινο φάκελο για να βγάλει χρήματα. Πρέπει αυτοί που παίρνουν πολλά χρήματα από την τηλεόραση να τα μειώσουν λίγα για να πάρουν και οι υπόλοιποι, ώστε να μπορούν να ζήσουν με αυτά. Πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες σε α' και β' κατηγορία, ώστε να αυξηθούν σε ανταγωνιστικό επίπεδο και οι Κύπριοι που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα. Αλλά, όπως είναι τώρα η β' κατηγορία, πού να βρεθούν χρήματα για να γίνουν τα γήπεδα, όπως τα θέλει η Ευρώπη;

Για μένα πρέπει 4 ομάδες να πηγαίνουν διαβάθμιση, άλλες τόσες ν' ανεβαίνουν, αλλά όποια ομάδα πέφτει να παίρνει λεφτά. Όπως συμβαίνει στην Αγγλία που ο τελευταίος παίρνει 10 εκατομμύρια. Χρειάζονται και οι μικρές ομάδες, για να μην κουράσουν τα συνεχόμενα ντέρμπι των μεγάλων, για να μπορέσουν και οι μικροί να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ