Η τιμωρία του Σοάρες, ενοχλημένη η διοίκηση της Ομόνοιας

Η διοίκηση της Ομόνοιας αναμένεται να επιβάλει τιμωρία στον ποδοσφαιριστή της Άλεξ Σοάρες, λόγω της συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια αλλαγής του στο 69’ στο ματς με την ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έδειξε τη δυσαρέσκεια του προς τον Γιάννη Αναστασίου όταν του έδωσε το χέρι στην αλλαγή με τον Κολοβό κι αυτός απώθησε τον Έλληνα τεχνικό.

Η κίνηση αυτή ενόχλησε τον Γιάννη Αναστασίου αλλά και τη διοίκηση του «τριφυλλιού» η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της omada.com.cy θα επιβάλει τιμωρία στον Άλεξ Σοάρες μέσω των εσωτερικών κανονισμών (από επίπληξη μέχρι και πρόστιμο).

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου λήγει τον ερχόμενο Μάιο και μέχρι σήμερα η διοίκηση δεν έχει οποιεσδήποτε επαφές γι’ ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πάντως, χθες ο Σοάρες έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίχτυο: «Fight and honor this club. Always» δηλαδή «Παλεύω και τιμώ αυτόν τον σύλλογο. Πάντα».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της απονομής του κυπέλλου στην ΑΕΚ-Στον ουρανό το τρίτο τρόπαιο των Λαρνακέων
ΒΙΝΤΕΟ: Η απόκρουση του Αλομέροβιτς και το ξέσπασμα χαράς από τους παίκτες και τον κόσμο της ΑΕΚ
Κυπελλούχος Κύπρου η ΑΕΚ-Λύγισε την Πάφο στα πέναλτι με ήρωα τον Αλομέροβιτς
Έκαναν χαμό στην είσοδο των ομάδων οι οπαδοί-Μεγάλο πάθος για τον τίτλο (vid&pics)
Στο ΓΣΠ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τον τελικό Κυπέλλου
Διψά για το κύπελλο ο Μπεργκ-«Επιτυχημένη ούτως η άλλως η χρονιά» το μήνυμα Καρσέδο
Πανέτοιμες ΑΕΚ και Πάφος για τον μεγάλο τελικό-Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων
Με συνθήματα και γεμάτοι σιγουριά ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι οι οπαδοί ΑΕΚ και Πάφου
Και τώρα οι δυο τους με φόντο το Κύπελλο-Η ιστορία με τους 81 τελικούς του θεσμού
Νέες βολές ΠΑΣΠ κατά ΚΟΠ-«Υποτιμά τις ποδοσφαιρίστριες και τους ποδοσφαιριστές»