Με συνθήματα και γεμάτοι σιγουριά ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι οι οπαδοί ΑΕΚ και Πάφου

Μετρούν αντίστροφα Πάφος και ΑΕΚ, για να ριχθούν στη μάχη του τελικού Κυπέλου με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, ήδη άρχισαν το πάρτι εν αναμονή του μεγάλου αγώνα, ενώ ελπίζουν ότι το γλέντι θα συνεχιστεί και μετά το τέλος, με την ομάδα τους να κατακτά τον τίτλο.

Στην αντίπερα όχθη, οι φίλοι της Πάφου, που είναι ήδη ζαλισμένοι από την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, χαίρονται με την ψυχή τους τη συμμετοχή της ομάδας τους και φέτος στον μεγάλο τελικό. Μοναδικός στόχος και για την Πάφο η κατάκτηση του τροπαίου.

cats

Δειτε Επισης

Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου