«Αηδιασμένοι που ο ΠτΔ επέλεξε να δει τον κατακτητή να παίζει μπάλα με τους αφελείς»

Τη σκυτάλη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιτέθηκαν και επέκριναν τη Νέα Σαλαμίνα για το χθεσινό φιλικό με την (τουρκοκυπριακή) Μαγκούσα, παρέλαβαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, των οποίων τα βέλη ωστόσο έχουν στόχο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο των 15 χρόνων από η δολοφονία του Αγωνιστή, Θεόφιλου Γεωργιάδη, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ τονίζει:

«Δεκαπέντε χρόνια σήμερα από τη δολοφονία του Αγωνιστή Θεόφιλου Γεωργιάδη από το τουρκικό κράτος και την ΜΙΤ και εχθές ο αρχηγός του δικού μας κράτους να χαριεντίζεται με τον κατακτητή, παίζοντας πάσες με τον Ντρογκμπά, υπό το βλέμμα εκατομμυριούχων και σε ένα γήπεδο όπου βρέθηκαν “αντιμέτωπες” η ιδανική για αυτές τις δουλειές Εννέα Σαλαμίνα με την “τουρκική δύναμη Αμμοχώστου”, έτσι για να μην έχουμε περιθώρια να ξεχνούμε κάτω υπό ποια δύναμη βρίσκονται τα σκλαβωμένα μας εδάφη.

Νοιώθουμε αηδιασμένοι που 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αγωνιστή και Ελεύθερου Ανθρώπου Θεόφιλου Γεωργιάδη από το τουρκικό καθεστώς, ο ΠτΔ επέλεξε αντί να περάσει να αφήσει δυο λουλούδια στον τάφο του ήρωα, να μεταβεί λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική και σκλαβωμένη έδρα της Σαλαμίνας και να δει τον κατακτητή να παίζει μπάλα με τους αφελείς. Σύνθημά τους «Peace and Sports», ξεχνώντας πως για να υπάρξει ειρήνη πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη, πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους όλοι οι πρόσφυγες, πρέπει να καταδικαστούν οι δολοφόνοι του Θεόφιλού, του Τάσου του Σολωμού και τόσων άλλων Τάσων, και τόσων άλλων Σολωμών και τόσων άλλων Θεόφιλων. ΝΤΡΟΠΗ».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς