«Δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ' ότι έπρεπε»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά όχι από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν μετά την ήττα από το Βέλγιο. 

Ο Ισραηλινός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ στάθηκε στη θέληση των παικτών του αλλά και στον υπερβολικό σεβασμό που έδειξαν απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Οι δηλώσεις του:

«Όπως πήγε το παιχνίδι, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, αποφασίσαμε να είμαστε πιο γενναίοι και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε λίγο περισσότερο σεβασμό απ' ότι έπρεπε και τα γκολ ήταν λίγο εύκολα από τη δική μας πλευρά».

Αν επηρέασαν οι απουσίες: «Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα. Το λέω ξανά και ξανά, οι τραυματισμοί είναι μέρος της ζωής. Δεν θα το χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία. Έπρεπε να αρχίσουμε λίγο πιο επιθετικά αλλά σίγουρα το μεγάλο θέμα σήμερα είναι ο κόσμος που ήρθε και μας στήριξε, μας βοήθησε πολύ».

Για τους νεαρούς: «Πιστεύω πολύ στη νέα γενιά. Θα προσπαθώ πάντα να βάζω νέους παίκτες στην ομάδα όμως δεν έχει σημασία πόσων χρονών είσαι αλλά το πόσο μεγάλο πάθος έχεις όταν είσαι εδώ. Όλοι οι παίκτες έχουν πάθος αλλά σίγουρα θα δείτε περισσότερους νεαρούς. Η Ομοσπονδία και οι μικρότερες Εθνικές φτιάχνουν συνεχώς νέους παίκτες για εμάς».

Αν αλλάζει ο στόχος της ομάδας: «Όχι! Ο στόχος είναι πάντα ίδιος, να προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Οι παίκτες θα δώσουν πάνω από το 100%. Θα έρθουν το καλοκαίρι μετά από μια μακρά σεζόν και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αλλά τους εμπιστεύομαι. Πάντα καλούμε τους παίκτες που θέλουν να είναι εδώ και είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα πάρουμε καλά αποτελέσματα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την πρόκριση».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου